Alvaro Bautista se v Jerezu zranil

Nedělní odpolední pád - okolo 15.50 hod - po kterém musela být vyvěšena červená vlajka a testování tak muselo být přerušeno - zřejmě zapříčiní neúčast pilota týmu Go&Fun Honda Gresini Alvara Bautisty v závěrečném třetím dnu testování na okruhu Jerez de la Frontera.

Původně chtěl Alvaro Bautista v neděli ještě před příchodem deště zajet nějaký rychlý čas. Jeho tým GO&FUN Honda Gresini našel pro nové updaty od Showy lepší nastavení a mělo se vše vyzkoušet v praxi: Bohužel Španěl spadl v zatáčce číslo 5, narazil do Airfences a musel absolvovat lékařské vyšetření v Clinica Mobile.
Bautista si na dvou prstech své levé ruky přivodil malé zlomeniny, a také si natáhl vazivo na pravém koleni: "To jsme vůbec nepotřebovali. Nové updaty od Showa fungovaly velmi dobře, ovšem nemohli jsme jejich vyzkoušení dotáhnout až do konce, jak jsme si plánovali. Jediná malá útěcha je, že by jsme museli kvůli dešti stejně ukončit testování předčasně", říká Španěl.

Přesto to chce Bautista dnes zkusit, aspoň chvíli. Ovšem zatím se rozhodnout ještě nemusel, jeho motocykl Honda RC213V stojí v boxu a na okruhu Jerez de la Frontera prší a trať je hodně pod vodou.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist