Aktuálně z Madridu: Toni Elias v barvách piva Effenbert

Aktuální telefon z Madridu - exkluzivně pro náš web - přinesl celkem zajímavou novinku: Loňský mistr světa Moto2 a současný pilot královské kubatury MotoGP v týmu LCR Honda Toni Elias pojede následující závod Grand Prix v Barceloně v žlutých barvách piva Effenbert.

Obchodní ředitel Effenbert Liberty - pan Roberto Bocchiolla - se ozval našemu webu telefonicky z obchodního jednání v Madridu: "Byla uzavřena smlouva o spolupráci mezi týmem LCR Honda a naší firmou. V praxi to znamená, že mistr světa Moto2 a současný pilot stáje Lucia Cecchinela LCR Honda - Španěl Toni Elias - pojede Grand Prix Katalánska v "pivních" barvách Effenbert.
Všem dobře informovaným motoristickým fanouškům a především čtenářům našeho webu je jistě známo, že tým kubatury MotoGP "LCR Honda" nastupuje v sezóně pod různými sponzory, třeba "Playboy", nebo naposledy "Elf". Tato spolupráce s firmou Effenbert ostatně nebude ale letos ojedinělá, ve stejných barvách pojede španělský světový šampion Toni Elias i v Austrálii na Phillip Islandu. 

Samozřejmě, že tento první počin nic neznamená, ale....

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist