Abaja, Kubajz a Talma v sobotu večer v Popůvkách

V rámci superbikového šampionátu proběhne v sobotu 21. července od 19 hodin na hřišti v Popůvkách, nedaleko brněnského Automotodromu, setkání členů oficiálního fanklubu Karla Abrahama s jeho hosty, včetně autogramiády zúčastněných pilotů MotoGP a WSBK.

Další setkání členů oficiálního fanklubu Karla Abrahama, našich hostů a přátel, se uskuteční v sobotu 21.července od 19.00 hodin v Popůvkách v Hospůdce na hřišti!

Již tradičně se tak sejdeme v rámci závodu seriálu mistrovství světa Superbiků, konaného od 20. do 22.7. na Automotodromu v Brně !

              

PŘIJĎTE VŠICHNI ABAJU POZDRAVIT A OSOBNĚ PODPOŘIT před blížícím se vrcholem letošní motoristické sezóny BWIN GRAND PRIX ČESKÉ REPUBLIKY.


Za pořadatele si vás dovolujeme pozvat opět i na báječnou "kýtu z Klokana ala Car" dle originálního a tajného Dolfova receptu za našich 17,-Kč (a né kousek, ale kus...! :-) )

Nemotorizovaní příznivci se do Popůvek dostanou linkou 402 např. ze zastávky "Dunajská" (vystoupíte na zastávce "Popůvky, Vintrovna"). Další možností je zdarma "Kyvadlovou dopravou" linky č.400 z Automotodromu / Mendlova náměstí - nebo dokonce pěšky (cca 30-45 minut) z Masarykova okruhu, neboť tam se jede v sobotu kvalifikace, Superpole závodu WSBK a závod Stocků. Více o dopravě na Masarykův okruh na www.dpmb.cz nebo na stránkách Automotodromu Brno zde .

ABAJAFANS-KPO srdečně zve všechny své členy občanského sdružení, jejich rodinné příslušníky a vůbec všechny příznivce motocyklového závodění.
Účast přislíbili vzácní hosté:
♦ paní ředitelka Mgr. Ivana Ulmanová
♦ impresario týmu AB Cardion Motoracing pan Karel Abraham sr.
♦ samozřejmostí je přítomnost našeho "Abaje" :-)
♦ rádi přivítáme i Jakuba "Kubajze" Kornfeila, českého jezdce a světového top pilota Grand Prix Moto3
♦ Mistr Světa z roku 2007 kubatury 125cc Gabor "Talma" Talmacsi, aktuální jezdec českého týmu Prorace v mistrovství světa supersportů
♦ a pak nám Joska Kubíček (a členové jeho supersportového týmu Kawasaki Intermoto STEP) popovídá o tom, že "motocygl má pouhopouhá dvě kola, a proto je to nářadí značně vrtkavé a určitě bude i čas na dobrou kávičku"

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist