Valencia je posledním závodem pro Kiefer Racing

Jak jde vše hodně rychle. Vloni ještě mistry světa, letos hodně vzadu a tím pádem ani žádné místo na startovním roštu pro příští sezonu. O koho se jedná, o německý tým Kiefer Racing v kubatuře Moto2.

Se závodem ve Valencii se končí pro loňský mistrovský tým Kiefer Racing kubatury Moto2 hodně náročná sezona.

            

Ta začala plná nadějí s Maxem Neukirchnerem a šest závodů před koncem převzal motocykl Mike di Meglio, ovšem ani ten na "velké" body či umístění v Top-10 nedosáhl.

Jelikož Kiefer Racing pojede v příští sezoně pouze s německými jezdci Tonim Finsterbuschem a Florianem Altem v kubatuře Moto3, tak je Valencia pro tento tým předběžně posledním závodem v kubatuře Moto2.
"Ve Valencii nás čeká jako vždy velmi těžký závodní víkend. Každý se chce ještě jednou naplno předvést a nabídnout se tak pro příští sezonu. V roce 2008, když jsem se stal mistrem světa, tak jsem zde stál na podiu a v roce 2011 v kubatuře Moto2 to bylo také velmi dobré", říká sympatický Francouz a dodává: "V zámořských závodech jsme sice ve třech závodech získali pouhé 2 body, ale nasbírali hodně zkušeností. Jsem top motivovaný, pojedu úplně na limit a doufám, že aspoň v posledním závodě zajedeme nějaký skvělý výsledek".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist