V Rakousku testovaly kubatury Moto2 a Moto3

V pondělí zůstaly některé týmy tříd Moto2 a Moto3 na Red Bull Ringu, kde měly k dispozici jeden den testování. Bohužel jim nepřálo počasí a během dne pršelo. Teď už všichni míří na sever, protože jejich další zastávkou je Brno a Velké cena České republiky.

Z třídy šestistovek testovala stáj Estrella Galicia 0,0 Marc VDS s Alexem Márquezem a Francem Morbidellim, Federal Oil Gresini s Britem Samem Lowesem, Forward Racing s Lorenzem Baldassarrim a Luca Marinim, Tech 3 Racing, Dynavolt Intact GP a CarXpert Interwetten s jezdci Dominique Aegerterem a Robinem Mulhauserem.

V průběhu dne byly k dispozici nové pneumatiky, které Dunlop přivezl k vyzkoušení, ale týmy věnovaly pozornost především testu nastavení odpružení. Sam Lowes ještě nebyl po pádu z nedělního závodu úplně v kondici, ale společně s týmem zkoušeli nové vidlice Öhlins, které už teď používají u týmu Estrella Galicia 0,0 Marc VDS.

Z týmů nejnižší kubatury v pondělí testovaly stáje SKY Racing Team VR46, Estrella Galicia 0,0, Peugeot MC Saxoprint, Red Bull KTM Ajo, RBA Racing, Gresini Racing a Aspar Mahindra. Honda testovala nové kapotáže a části podvozku, Mahindra s Peugeotem pracovali na zlepšeních jejich pohonných jednotek. KTM neměla žádná zlepšení, nicméně tým Aki Aja pracoval na řešení potíží, které zaznamenali v závodu.

V dešti testoval zejména tým SKY Racing VR46 Team. Jejich jezdci Nicolo Bulega a Andrea Migno zaznamenali vysoký počet kilometrů a pracovali na technice jízdy, protože to byl jejich kámen úrazu v závodech, které se letos jely na vodě.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist