Na Sachsenringu bez Andrewa Pitta

Ve stáji RSM Team Scot vystřídal Alexe de Angelise - odchází do MotoGP jako náhradník za zraněného Hiroshi Aoyamu - dvojnásobný supersportový šampion z let 2001 a 2008 Andrew Pitt. Ovšem tento záskok se bude realizovat až od brněnského závodu Grand Prix.

Zkušený australský jezdec Andrew Pitt (34), který letošní sezónu zahájil v rakouském superbikovém týmu Reitwagen BMW, nahradí ve stáji RSM Scot Team pilota Alexe de Angelise, který odchází jako náhradník (na minimálně 5 závodů) do stáje Interwetten Paddock GP Honda, kde pojede za mistra světa dvěstěpadesátek Hiroshi Aoyamu z Japonska.
 

Jedinou výjimkou bude nyní Grand Prix Německa na Sachsenringu, neboť tam nebude mít Andrew Pitt ještě k dispozici motocykl kubatury Moto2, takže nepojede. Důvodem je skutečnost, že tým má pouze dvě šasí a jelikož jedno stabilní jezdec týmu RSM Scot Niccolo Canepa totálně odepsal na posledním závodě v Barceloně, tak nyní pojede na De Angelisově motorce právě Niccolo Canepa.


Bez závodu ale tento australský jezdec určitě nebude, jak většina našich pozorných čtenářů ví, je nyní Andrew Pitt také pod smlouvou v týmu Motorpoint Yamaha v seriálu BSB.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist