Gresini Moto2: Sofuoglu a Pirro?

Mistrovský tým kubatury Moto2 by dle tureckého webu Milliyet měl v sezóně 2011 nastoupit v sestavě Kenan Sofuoglu a Michele Pirro.

Dvojnásobný mistr supersportů Kenan Sofuoglu, jehož debut v Moto2 byl víc než skvělý, je hodně žádaným mužem na trhu volných míst v kubatuře Moto2 pro sezónu 2011. Má několik nabídek a nejde zde vůbec o peníze, nýbrž o co nejlepší motocykl a tomu odpovídající technicky kvalitní a hlavně "zdravý" tým. 


Jak nyní píše turecký web Milliyet. má Sofuoglu nabídku od mistrovského týmu Gresini Moriwaki, neboť jak známo Toni Elias odchází do MotoGP, kde pojede ve stáji LCR Honda a týmový šéf Fausto Gresini by velmi rád obhájil titul mistra světa a pochopitelně s jedním nejlepším pilotů 600 ccm by to jistě bylo velmi nadějné. 


Dle stejného zdroje, tedy webu Milliyet, by jeho týmovým kolegou měl být Ital Michele Pirro. Ten byl v letošním roce týmovým kolegou Kenana Sofuogla ve stáji Ten Kate Honda a v během Grand Prix Aragónu nahradil zraněného Ukrajince Vladimira Ivanova. Pirro zde při jediném svém startu v Grand Prix v kubatuře Moto2 obsadil po 8. místě na startovním roštu velmi dobré 14. místo v závodě. Ital Pirro skončil v letošním roce v mistrovství světa supersportů na skvělém 5. místě. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist