Alex De Angelis pojede Speed-Up

Pilot týmu Forward-Racing Alex De Angelis absolvoval stejně jako jeho týmoví kolegové třídenní testování na okruhu Almeria. Nejdříve zkoušel britský motocykl FTR, později italský bike Speed-Up. Po testech se piloti tohoto týmu rozhodli, že budou všichni jezdit v roce 2013 italský motocykl Speed-up.

Alex De Angelis testoval 3 dny na okruhu v Almerii, ačkoliv bojoval 28-letý jezdec jak se zraněním ruky, tak s absolutní neznalostí tohoto okruhu. "Tento test byl pro mě hodně těžký, zranění mého prstu nebylo ještě úplně zahojené a navíc jsem vůbec neznal okruh. První den jsem jel s motocyklem FTR, od druhého dne pak poprvé bike Speed Up", řekl po testech pilot Moto2 ze San Marina.
De Angelis si při kvalifikaci na australskou GP při pádu přivodil zranění levé ruky a v neděli byl ještě v Melbourne operován. Musela mu být dokonce transplantována kůže. Vynechal potom finálový závod ve Valencii - místo něho startoval Mattia Pasini a i nyní ho zranění při testech limitovalo: "Kvůli mému zranění jsem nemohl jet tak rychle, jak bych chtěl, ale přesto to byl vemi dorbý trénink a aspoń jsem viděl, jak na tom po zranění vlastně jsem".

Vítěz ze Sepangu pojede příští rok motocykl Speed Up, s kterým jeho týmový kolega Simone Corsi zajel v Almerii během třídenních testů nejlepší čas: "V příští sezoně pojedu bike Speed-Up. Viděl jsem jasně, že Simone Corsi byl s tímto motocyklem hodně rychlý a tím se ukázalo, že to je velmi dobrý bike, ačkoliv já sám jsem s ním nemohl dostatečně testovat. Nashromáždili jsme hodně dat a myslím si, že nám to pomůže, abychom byli na sezonu 2013 dobře připraveni".
Po třech úspěšných testovacích dnech byl pilot Moto2 Simone Corsi velmi spokojený s motocyklem Speed-Up-Maschine. Byl ze všech tří pilotů týmu Forward Racing jasně nejrychlejší.Kromě už jmenovaného De Angelise testoval i Ricky Cardus.

Slunečné počasí umožnilo absolvovat během tří dnů kompletní testovací program. "Test byl opravdu velmi dobrý a ačkoliv jsme měli vždy ráno asfalt trochu studený, tak jsme mohli najet dostatečný počet okruhů. A hlavně jsme nashromáždili důležité poznatky na rok 2013", byl po testech spokojený Simone Corsi, který do týmu přišel z týmu Came Ioda Racing.
12. února bude testování týmu NGM Forward Racing pokračovat ve Valencii. "Mám velmi dobrý pocit z motocyklu Speed Up a v novém týmu jsem hodně spokojený. Jsme na dobré cestě",  uzavřel hodnocení testů 25-letý italský pilot.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist