Limousine Prague racing na Slovakiaringu

Tisková zprávy týmu Limousine Prague racing - Náš tým měl na čtvrtém podniku MČR a PČR, který se konal na Slovakiaringu ve dnech 4. a 5. července, pouze poloviční zastoupení, protože druhý náš jezdec Mirek Kaňkovský je od závodů na Pannoniaringu stále v nemocnici. S potěšení však můžeme sdělit, že se Mirkův stav v posledních dnech výrazně zlepšil.

Do přípravy na závod tedy nastoupil pouze Honza Nimmerfoll ve třídě „volná přes 600 ccm“, který se s pečlivostí sobě vlastní vydal na Slovensko trénovat již na začátku týdne. Po pondělním pohodovém ježdění však přišla přišla v první úterní jízdě ledová sprcha, protože Honza havaroval „na předek“ v jedné z velmi rychlých zatáček.

Pro jezdce tento pád naštěstí skončil bez následků, ale to se bohužel nedalo říci o jeho Hondě, která po akrobatické vložce ve stylu „pana orel“ byla hodně poničená. Honzovi s mechanikem Martinem nezbylo nic jiného, než se vydat na cestu zpět do Prahy a již po cestě telefonem zajišťovat náhradní díly a potřebné opravy. Na tomto místě patří velké díky všem zúčastněným dodavatelům i „opravářům“ za jejich operativní pomoc, díky které mohli Honza s Martinem opět ve čtvrtek vyrazit směr Slovensko. Kde Martin ještě celou noc dokončoval opravy.

V pátečních kvalifikacích se Honza rychle „otřepal“ z předchozího pádu a nakonec si vybojoval opět „pole position“ do sobotního závodu. V samotném závodě jel Honza dlouho na čtvrtém místě, ale potom zabojoval a dojel si pro celkové první místo.  Po čtyřech závodech tedy Honza Nimmerfoll vede výsledkovou tabulku třídy „volná přes 600 ccm, což je velmi dobrá pozice před posledními dvěma závody v Mostě a Poznani.

Celý tým děkuje za přízeň sponzorům a fanouškům a věří, že se s mnohými z nich setké při nadcházejícím podniku v Mostě ve dnech 24. a 25.července.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist