Honza Markalous na tandemu s Vláďou: V Hořicích nesmíš riskovat, protože jde o život

Už tento víkend se bude závodit v Hořicích a určitě to bude skvělá podívaná. Svůj závodní speciál kategorie Super Twin osedlá road racingový matador Honza Markalous, který je hostem pátečního seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O road racingu a prvních závodech v Hořicích
  • Jak si Honza našel zálibu v přírodních okruzích
  • O vzrušujících soubojích a incidentech na trati
  • Jak vypadá závodní speciál kategorie Super Twin
  • O riziku road racingu
  • Jaká je road racingová parta

Předplatitelé si mohou pustit plnou audio verzi k rozhovoru zde:

PREMIUM

Honza Markalous závodění na přírodních okruzích miluje a zrovna se chystá na další závodní víkend na legendárním okruhu v Hořicích. V rozhovoru přiblíží, jak to v Hořicích chodí a jak důležité je se soustředit a neriskovat, protože každá chyba může být tvrdě potrestána. Honza už hezkých pár pátků závodí v kategorii Supertwin a v rozhovoru představí svůj závodní speciál a prozradí, jak důležité je stroj pro závodění na přírodních okruzích skvěle připravit.

Rozpovídá se také o partě, která se kolem road racingu točí a také o soupeřích, se kterými se rok, co rok rve v Hořicích o každou pozici. I když je to na trati boj na ostří nože, jsou všichni kamarádi a po závodech si rádi dají spolu pivo. Pokud se rozhodujete, jestli letos do Hořic vyrazíte, poslechněte si tento rozhovor a určitě budete mít jasno. Určitě to bude velkolepá podívaná a nejen Honza bude rád, když budete fandit a závody si užijete jako on.   

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist