DM Open: Další Neugebauerův double

Český motokrossový jezdec Filip Neugebauer pokračuje i nadále ve svém vítězném tažení. Po dvojnásobném vítězství v Schnaitheimu vyhrál dvakrát i ve druhém závodě německého motokrossového šampionátu v Templinu.

Ačkoliv do druhého podniku mezinárodního německého motokrossového šampionátu v Templinu odstartoval dvakrát nejlépe ex-šampion Florent Richier, tak se dvojnásobný vítěz z minulého víkendu jmenuje úplně jinak. Zatímco v první templinské jízdě se rozhodovalo až v samém závěru, kdy se 22-letý český jezdec Filip Neugebauer prosadil proti týmovému kolegovi Angusi Heideckenovi, tak ve druhé jízdě nenechal Filip Neugebauer nic náhodě a závod suverénně vyhrál. Neugebauer tím vede v šampionátu po čtyřech odjetých jízdách s maximálním bodovým ziskem. 


Neugebauerův týmový šéf Harald Pfeil říká k aktuálním úspěchům českého jezdce: "Filip vyhrál v posledních 12 měsících 3/4 všech pořádaných závodů DM Open. Kdo tedy chce získat titul, musí porazit právě jeho. A to se doposud žádnému z jeho konkurentů nepodařilo. Velmi dobře ale jel i Filipův týmový kolega Angus (Heidecken - pozn. redakce). Byl hodně rychlý a v první jízdě v cíli hodně blízko za Filipem. V každém případě to ale byl náš první letošní double!". 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist