MS ŽEN v Šenkvicích

To, že nám naši motokrosoví jezdci udělali na MX3 v Šenkvicích velikou radost, jste se již dočetli. Já bych chtěl jen připomenout, že se současně s MX3 jede i MS žen.

Kapitoly článku

Je pravda, že výsledky našich slečen nezářily tak jako ty Michka, Žeravy a dalších, ale rozhodně se neztratily. Největší naděje se vkládaly do Jany Antošové, která vede naše mistrovství. Také kvalifikační závod v Šenkvicích, kde dojela na devátém místě, sliboval dobrý výsledek v závodě.
Jana celkem dobře odstartovala do první rozjížďky a jezdila na osmém místě, ale bohužel na jednom dvojáku neustála doskok a šla přes řidítka. Po tomto pádu putovala do nemocnice, kde se potvrdila zlomenina a Jana si tak od motorek na čtyři týdny odpočine.
Na závodišti tak naše barvy hájily především Lucie Simonová a Barbora Laňková, které dojely celkově na třináctém a šestnáctém místě, kde braly šestnáct a jedenáct bodů. O světové body se také praly Kristýna Furbacherová, Marika Mlýnková a Alena Dalecká. Kristýna vybojovala tři body a Marika jeden bod. Tyto světové body jsou jejich první v kariéře.

Informace o redaktorovi

Radek Lavička - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist