GP Itálie: Suverénní Herlings zvyšuje náskok

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
oxygen (489) napsal 08.09.2020 v 00:31

A já si zas myslim, že suverénní Herlings takhle dnes vypadá - jede hlavou, opatrně a s rezervou, bo už těch pádů, zranění a ztracenejch titulů pár zažil Je furt ještě mladej, tak esli mu to vydrží, kolik těch titulů on ještě může nasbírat -?
Jo a tu svou třetí kosmickou ještě zapnout umí - ale jen občas, chvilkama, když potřebuje...

fomax (241) napsal 07.09.2020 v 11:59

Herlings je zase nejlepší!

Kohlstein (104) napsal 07.09.2020 v 09:28

Zajímavé tvrzení, že Gajser je největším soupeřem, když je celkově až třetí za Cairolim ...

Georgio88 (1219) napsal 07.09.2020 v 09:05+2

Já bych upřímně řekl, že suverénní Herlings vypadá jinak (viz. jeho roky v MX2 a rok 2018). Gajser zazdil starty a nešlo mu to dopředu. MXGP je poměrně hodně vyrovnaná třída oproti letům minulým. Body sice hovoří jasně pro Herlingse, ale jedna chybka a z vedení se klidně člověk propadne na pátej flek.

V MX2 překvapil Renaux a byl to pro francouze předkrm před Gaslym v F1. Francouzům sever Itálie přál. Narozdíl od MXGP je v MX2 šampionát bodově hodně těsnej. Před sezónou jsem doufal, že TKO by mohl čeřit vodu, bohužel nakonec je to mezi Viallem a Geertsem.

Tomu komu se nedařilo jsou našinci. Kuba Terešák zlomená lopatka po startu první rundy. Petr Polák dva pády v první jízdě - kdyby nebyly, tak mohl být kolem 13. fleku... Druhá jízda srážka s Haarupem když jel opět kolem 12. fleku... (pokud někdo má update jak je Petr na tom po druhé jízdě, tak sem s ním) Reálně Petr Polák na to má aby se i s komplet zdravým plným polem MX2 rval na hlíně o 15. flek a na písku o 20. flek, ale těch chyb začíná být moc... Klučina na to tlačí, ale všichni víme, že když člověk dlouho a tvrdě tlačí, tak se z toho nakonec po... Richard Šikyňa jel první jízdu velmi dobře, ale druhou jízdu už to nebylo ono, škoda.

V sobotu Jonáš Nedvěd a Martin Venhoda taky podle mě neodvedli stopro výkon na jakej měli, opět pády a chybky. Ale na výsledky z měřených tréninků se koukalo pěkně. Je škoda, že EMX125 nejede Petr Rathouský, kterej v Pacově zaznamenal třetí flek v první jízdě a zašlapal do hlíny kluky jako je Patrik Liška nebo Denis Poláš. Plus byl druhej v kvalifikaci a v obou jízdách měl brutální časy na kolo




TOPlist