GP České republiky - Loket 2013

Už tento víkend je ve dnech 3. a 4.srpna na programu jeden z neprestižnějších motoristických závodů pořádaných na území České republiky v roce 2013 – Mistrovství světa v motokrosu tříd MX1 a MX2. Tento elitní podnik světového seriálu přivítá na své dráze motokrosový areál Loketské serpentiny v Lokti.

Na západ České republiky, konkrétně do města Loket u Karlových Varů, zamíří o tomto víkendu domácí i světová motokrosová elita tříd MX1 a MX2. To ale nebude jediné, co diváci v Lokti uvidí, protože součástí závodního víkendu je rovněž vložený závod seriálu EMX250, který v letošním roce doplní další klání EMX125.

Víkend plný motokrosu zahájí už v pátek odpoledne doprovodný program s reprodukovanou hudbou, který v průběhu víkendu bude gradovat vystoupením DJ Akiry či skupin jako Zoči Voči nebo Prague Conspiracy.
V sobotu 3. srpna jsou na programu tréninkové a kvalifikační jízdy všech kubatur plus kvalifikační závody elitních tříd MX2 a MX1. V neděli 4. srpna vše vypukne už v osm ráno, protože to jsou na programu zahřívací tréninky. Deset minut po desáté startuje kubatura EMX125, za hodinu se postaví na start jezdci třídy EMX250 a od dvanácti už zaburácejí motory krosových speciálů mistrovských tříd MX1 a MX2.

Přijít do Lokte sledovat tuto podívanou bude stát rozhodně za to.

Fotogalerie z roku 2012 - ZDE

Bližší informace o víkendovém podniku naleznete - ZDE

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist