Czech Extreme Enduro – Skvělý nápad, parádní akce

Závod terénních motocyklů na trati z uměle vytvořených překážek, který se odjel ve venkovním areálu Výstaviště Praha Holešovice. Pořadatelem tohoto extrémního závodu byl Jarsen Enduro tým v čele s Miroslavem Havlem. Zrodila se myšlenka a on ji zrealizoval.

K tomu však potřeboval stejné enduro blázny jako je on sám a to v čele s Radkem Tomanem, Ondřejem Helmichem, Jirkou Hádkem, oba Kučerové, Áda Živný a spousta dalších nadšenců. Podařilo se jim postavit krásnou atraktivní trať z uměle vytvořených překážek a to v podobě pneumatik, klád, kamení, ale i přejezdy přes auta. Délka jednoho kola byla okolo dvou a půl minuty.

V ranních hodinách probíhaly od sedmi do devíti přejímky a pak již začaly první tréninky. Poté přišly na řadu měřené tréninky, které určily pořadí rozjížděk. Následovaly tři měřené rozjížďky, které rozhodly o postupu do semifinále. Následovalo čtvrtfinále a pak již přišly na řadu finálové jízdy skupiny B, Děti a Ženy, skupina A. Výherci závodu si z Výstaviště odnesli nemalé finanční odměny a sady pneumatik


Vítězové skupiny A
1. místo – Petr Bartoš
2. místo – Patrik Markvart
3. místo – Radek Toman

Vítězové skupiny B
1. místo – Roman Korber
2. místo – Jan Unger
3. místo – Lukáš Petrželka

Vítězka kategorie Ženy
1. místo – Zuzana Nováčková

Vítězové
1. místo – Jakub Hedrlín
2. místo – Martin Balatka
3. místo – Zdeněk Pitel
4. místo – Jaroslav Kalný

Kompletní výsledkový servis - ZDE

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Ritchy přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist