Jak praví klasik čtvrtý den bývá kritický, vedoucím dne je Radek ( Suzuki Vstrom 1000), takže já. Opouští nás Karel, musí na oslavu, ale hrozně ho to mrzí (a ještě bude). Po večeru delším, ale o to příjemnějším, přijímáme nabídku k návštěvě jedné místní usedlosti a potom oběd v restauraci ve skále pod pivovarem Chodovar. Prostředí krásné (až na to že jsme si připadali jak v Německu) a jídlo vynikající. Vzhledem k pozdějšímu restartu dnešního dne měním původně plánovanou trasu. Zadávám do navigace nejrychlejší trasu na Lipno. Při jedné zastávce na dotankování paliva a kofeinu prohlížím mapu okolí a zjišťuju, že jsme blízko Nepomuka a těsně vedle v Soběsukách je perfektní steakhouse. Protože už máme oběd za sebou dáváme si jenom svačinku… tataráček, lívance s brusinkami, zmrzlinu a pořádné kafe. Jedeme dál na Sušici po užších cestách s pěkným asfaltem a plynulými zatáčkami. Protože jsme daleko od hranic směřujeme do nitra Šumavy … na Kvildu. A pak rovnou za nosem směr Lipno. Najeli jsme sice jen 297 kilometrů, ale doháníme to kaloriemi. Začínají se objevovat názory na změnu názvu z Motoroute na Gastrotour…
-
upravená trasa
-
rybník Regent u Chové Plané
-
náš realizační team
-
restaurace ve skále z venku
-
interier restaurace
-
jak k jídlu, tak ... těžce na motorku
-
Steakhouse v Soběsukách u Nepomuka
-
... a jejich vítězný tataráček
-
západ slunce nad Lipnem
A jinak Rade hotový spisovatel
a ja se prřežral a bylo mi těžko ještě že mám 140 koníku které mne úspěšně přivezli na Lipno
Jj, taky jsme si konecne trosku zvedly prum. rychlost i spotrebu