upravená RD 350 ypvs,upravené válce+samostatné hlavy válců bez těsnění pouze silikonové ,,o" kroužky,výfuky jim lomas
První dojmy - Velmi výkoný dvoutakt,který jde s laděnými výfuky vytočit až na 11000 ot/min.Maximální rychlost se pohybuje nad hranicí 200 km/h.Podvozek motocyklu stíhá tak do 180 km/h,bude nutný tlumič řízení.Přední brzdy nepatří k nejúčinějším,holt jsou poplatný době vzniku.Motorka vynikne na zatáčkovité okrsce,kde člověk vychutná ostrý nástup dvoutaktu nad 6000 ot/min a užije si skvěle ovladatelný podvozek a velice nízkou hmotnost cca 140 kg
Motorku jsem jsi celou postavil z dílů,které jsem porůznu poscháněl.Nejdříve jsem sehnal upravený motor,zřejmě z nějakého závoďáku který jsem celý zrepasoval.Poté jsem postavil celý stroj.Mám ještě jedno RD,proto k němu mám i papíry.Když jsem měl na motorce sériové výfuky motor šel vytočit max.8500 ot/min.Nyní po montáži výfuků JIM LOMAS motor točí 11000 ot/min.Musel jsem si trochu pohrát s tryskováním karburátorů,ale výsledek stojí za to.
..No, něco parádního ...
Pán je trošičku blázen. Musí to být ukrutná pila.At slouží!
Krásnej kousek.Vlastnit bych to nechtěl,ale zkusit ten zátah to je můj sen
Krásná raketa a sen mého mládí .
Máš to pěkný až na ty hrozný budíky. Ty nejsou originální že?