Hadice




Detail inzerátu

Honda ST 125 DAX

ZÁBAVA NA DVOU KOLECH
A proto je Dax znovu zpět. Zrozený na konci 60. let a vybavený vším, díky čemu byl už tehdy skvělý – malé rozměry, spolehlivý motor a lehké řízení – a díky čemu si dnes jízdu užijete ještě víc. Vybavili jsme ho ještě větším výkonem, dokonalejším rámem, odpružením i brzdovým systémem. Čirá jednoduchost mu ale zůstala: Dax je prostě relax a zábava na dvou kolech.

MOTORKY A NEZAPOMENUTELNÉ VZPOMÍNKY
A také ty zázračné. První otočení plynové rukojeti, prorážení vzduchu při jízdě a pocit jedinečnosti. Svobody. Přesně to umí Dax. Dokáže každému otevřít bránu motocyklového světa dokořán. A dokáže to s typickým autentickým a troufalým šarmem. Celých 40 let pobýval mimo Evropu, ale teď je náš starý známý zpátky. A určitě se vám postará o nové zážitky.

A moderní stroj skrz naskrz
Možná si říkáte, proč se vlastně jmenuje Dax. Hlavní rám z lisované oceli ve tvaru písmene T totiž vypadá jako Dachshund – jezevčík. Po konstrukční stránce a svým robustním a stylovým designem je to moderní dílo 21. století. Další díly mají dokonalé dobové detaily: vysoká řídítka mini ape, nahoru zahnutý tlumič výfuku inspirovaný terénní jízdou a dvojité sedlo. To všechno dodává Hondě Dax nezaměnitelný a okouzlující vzhled.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 101 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Kosmonosy
Telefon: 777 767 799
Vyrobeno: 2024
Výkon: 6.4 kW
Objem: 124 cm3
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
DENAR

Adresa:
Duhová 1065
Kosmonosy
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
777 767 799

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce

TOPlist