Hadice




Detail inzerátu

Honda Super Cub C 125

SNADNÝ. JEDNODUCHÝ. STYLOVÝ.
Přitažlivost modelu Super Cub nikdy nevyšla z módy.
Model Super Cub poskytuje již více než 60 let jednoduchou a spolehlivou přepravu milionům lidí po celém světě. Nikdy se neřídí módou, ale po celé desítky let vždy nastavuje laťku ostatním z hlediska použitelnosti, úspornosti a naprosté odolnosti. Skútr, který vyzařuje retro styl, je autentický do posledního šroubku, ale zároveň moderní v každém detailu, je stejně užitečný jako kdykoli předtím. Nyní se zcela novým, vzduchem chlazeným motorem, který zaručuje vyšší výkon a nižší spotřebu paliva, a s modernizovaným příjemně tlumeným zavěšením.
STROJ STVOŘENÝ PRO ŽIVOT
Model Super Cub C125, stejně jako vždy, tvoří s jezdcem jedno tělo.
Vzpřímená jízdní poloha s rovnými zády poskytuje vynikající výhled do všech stran, sedlo je vyrobené z uretanové pěny s vysokou hustotou pro větší pohodlí a řídítka jsou uložená v pryžových silentblocích. Nový vzduchem chlazený motor se vstřikováním paliva generuje vyšší výkon s kultivovaným průběhem. Je také ještě úspornější. Stejně jako u prvního modelu je ovládání čtyřstupňové převodovky naprosto jednoduché díky automatické odstředivé spojce. Trubkový ocelový rám, teleskopické vidlice, dva zadní tlumiče (oba s vylepšenými pružinami) a litá hliníková 17palcová kola s bezdušovými pneumatikami zajišťují spolehlivé jízdní vlastnosti. Prémiovým prvkem je plné LED osvětlení a klíč Honda Smart Key. Pro větší flexibilitu je model Super Cub C125 dodáván s namontovaným sedlem spolujezdce.
STROJ ČASU
Výsledek snu jednoho konstruktéra.
Soichiro Honda hořel touhou přinést lidem radost z mobility. Jeho výtvor, model Super Cub, obstál ve zkoušce časem a za posledních 60 let jich bylo vyrobeno více než 100 milionů. A právě díky jeho užitečné genialitě ho dnes najdete na evropských ulicích. Super Cub C125 je stylovou, moderní evolucí revolučního stroje, který tak dlouho a tak tvrdě pracoval pro mnoho lidí.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: neuvedeno
Cena: 95 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Kosmonosy
Telefon: 777 767 799
Vyrobeno: 2023
Výkon: 7.2 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
DENAR

Adresa:
Duhová 1065
Kosmonosy
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
777 767 799

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny různých ročníků
Honda Super Cub C125 2020-2026

TOPlist