megamoto_duben




Detail inzerátu

Honda CL 500 ABS

Odraz vašeho já
V roce 1962 debutoval náš první pouliční motocykl typu scrambler – CL72. Řekli jsme si, že je čas na novou generaci, která bude určena do ulic současnosti. Nový model CL500 oplývá syrovým stylem a detaily, které jsou vždy spojené s dlouhou historií. Do robustního a kompaktního podvozku se vešel silný dvouválcový motor pro řidičské oprávnění skupiny A2, který si přímo říká o to, abyste na něm jezdili, upravovali ho a užívali si. Stejně jako originál.

Dokonalý vzhled
Náš ikonický styl začíná u 12litrové palivové nádrže – hladké, zaoblené a dokonale tvarované, s autentickými pryžovými kolenními chrániči zvyšujícími pohodlí. A vše, co může být – motor, rám a zavěšení – je lakováno černě, aby vypadalo elegantně a minimalisticky. Pryžové návleky chrání ramena vidlice stejně jako kdysi. Vysoká a široká řídítka umožňují vynikající ovládání a v souladu s tradicí řady CL odrážejí sugestivní vysoce posazený výfuk s výrazným vrtaným nerezovým tepelným štítem a dvojitým vývodem, který sedí přesně na svém místě.

Jeďte takoví, jací jste
Co je to motocykl? Je to rozdíl. Váš motocykl vás odlišuje. Jistě, je to dopravní prostředek – jednoduchý, zábavný a příjemný. Ale zároveň je to mnohem víc. Definuje váš životní styl a svobodu, kterou získáte, když odložíte pouta toho, co se od vás očekává. Nedefinovatelní, neomezení, jeďte takoví, jací jste.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 152 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Kosmonosy
Telefon: 777 767 799
Vyrobeno: 2023
Výkon: 34 kW
Objem: 471 cm3
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
DENAR

Adresa:
Duhová 1065
Kosmonosy
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
777 767 799

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny Honda CL500 2023
Honda CL500 2023
Vývoj ceny různých ročníků
Honda CL500 2020-2026

TOPlist