Slinky Glide




Detail inzerátu

Honda PCX 125

TEN NEJLEPŠÍ VÝHLED NA MĚSTO

PCX125 je poháněn kapalinou chlazeným jednoválcovým čtyřventilovým motorem, který zajišťuje plynulou akceleraci a zároveň dosahuje úžasně nízké spotřeby paliva. Důmyslně modernizovaný design vyniká futuristickými liniemi; široký rozměr pneumatik a zavěšení zadního kola s dlouhým zdvihem, ABS a systém kontroly trakce Honda zase zajišťují plynulou a jistou jízdu. PCX125 je také velmi praktický díky úložnému prostoru pod sedlem pro celoobličejovou helmu.

Čas na vaší straně
Nemusíte čekat na drahý taxík ani na pomalou městskou dopravu – stačí stisknout tlačítko startéru skútru PCX125 a vyrazit. Štíhlý hbitý model se lehce protáhne městským provozem a doveze vás, kam potřebujte – snadno, stylově a včas.
Praktičnost ve městě
Zapalování ovládá ovladač Smart Key, který stačí mít během jízdy v kapse. Ovládá i volitelný chytrý horní box, který je odemknutý, když jste blízko modelu PCX125, a automaticky se uzamkne, jakmile od něj odejdete.
Vyšší hospodárnost a výkon
PCX je poháněn novým čtyřventilovým, vodou chlazeným motorem SOHC eSP+, který je účinnější než kdykoli předtím. Díky technologiím, jako je vypnutí motoru při volnoběhu nebo generátor AGC, je model PCX nejen výkonnější, ale také splňuje normu EURO5.
Dokonalý vzhled
Model PCX125 je navržený tak, aby vás dovezl, kamkoli ve městě potřebujete, a přitom vypadal skvěle. Jeho ohromující vzhled poutal pozornost vždy, ale teď tak činí ještě mnohem více. A pod kapotáží se ukrývají detaily, které značně usnadňují život.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: do měsíce
Cena: 81 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Kosmonosy
Telefon: 777 767 799
Vyrobeno: 2024
Výkon: 9.2 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
DENAR

Adresa:
Duhová 1065
Kosmonosy
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
777 767 799

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny různých ročníků
Honda PCX 125 2021-2027

bbg_duben2
Objednat reklamu
TOPlist