bmw_f900xr_duben




Detail inzerátu

Honda ADV 350 s el. kufrem Honda 45L

DOBRODRUŽNÝ DUCH, MĚSTSKÝ STYL
ADV350 vybočuje z řady. Jeho robustní konstrukce má dobrodružství v krvi, a to díky odpružení s dlouhým zdvihem a pneumatikám s hrubším vzorkem v kombinaci se sportovním motorem, který díky řízení trakce systému HSTC zvládne každou výzvu. Je plně vybavený velkým úložným prostorem pod sedlem, nastavitelným štítem, klíčem Smart Key a LCD přístrojovým panelem – s možností připojení hlasového ovládání pomocí chytrého telefonu. Je to jedinečný skútr s velkým výkonem, stylem a praktičností do města.

VZRUŠUJÍCÍ MOŽNOSTI
Sebevědomí. To vám dává model ADV350. Kombinuje sportovní výkon motoru a robustní, hladce fungující podvozek, který snadno zdolává terén. Je dobré být během jízdy ve spojení a mít u sebe vše, co potřebujete. Tak to udělejte díky systému HSVC, aplikaci Honda RoadSync a spoustě praktického úložného prostoru. Výrazný styl znamená také odlišnost – dobrý pocit při parkování, protože klíč Smart Key ve vaší kapse nejen ovládá model ADV350, ale pomůže vám ho také najít zablikáním světel. Denní povinnosti vás mohou zavést do města, do jeho okolí nebo na odlehlejší místa, ale vám to nevadí. Vy máte ADV350. Víte, co všechno dokáže.

Stvořený nejen do velkoměsta
Vezměte tu nejlepší technologii velkých skútrů, kterou máme, přidejte velkou dávku dobrodružné DNA z našeho průkopnického modelu X-ADV a dostanete něco úplně nového – ADV350. Váží pouhých 183 kg a je vybavený skvělým silným motorem, který doplňuje veškerá sofistikovaná výbava potřebná k bezproblémovému cestování po městě. Disponuje také odpružením s dlouhým zdvihem (125 mm vpředu a 130 mm vzadu), mimořádnou světlou výšku a pneumatikami s hrubším vzorkem, které snadno zvládnou jízdu v lehčím terénu i nezpevněné cesty. Ať už vás den zavede kamkoli, ADV350 vás tam odveze.
Nový motocykl -DPH

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Dostupnost: skladem
Cena: 167 900 Kč
Typ: Prodej
Město: Kosmonosy
Telefon: 777 767 799
Vyrobeno: 2024
Výkon: 21.5 kW
Původ: Česká republika
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Inzerát firmy
DENAR

Adresa:
Duhová 1065
Kosmonosy
Všechny inzeráty prodejce

Kontakty:
777 767 799

Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Další inzeráty prodejce
Vývoj ceny různých ročníků
Honda ADV 350 2021-2027

TOPlist