megamoto_duben




Detail inzerátu

Aprilia RSV4 RR APRC

Prodám naprosto úžasný stroj RSV4 1000 RR APRC, r.v. 2018, krásná a perfektně poskládaná na okruh (ca 250tisíc Kč), zajetá v provozu, na okruhu najeto ca 2000 km. a pouze s agenturami. K motorce jsou také originální díly včetně kapot, možno zpět vrátit na silnici, originální barva je černá, dle přiloženého fota. Nikdy nebyla lehlá! Vše v naprostém pořádku, najeto pouze 5900km, po každém okruhu měněn olej Motul 300V, nové brzdové destičky a olej.

APRC - Aprilia Performance Ride Control - neboli balík jízdních asistentů a znamená to:
ATC: Aprilia Traction Control, nastavitelný za jízdy (bez nutnosti ubírat plyn) s nabídkou 8 režimů se snadno ovládá prostřednictvím dvou tlačítek u palce a ukazováčku levé ruky a disponuje vysokovýkonným elektronickým řízením.
AWC: Aprilia Wheelie Control, systém pro regulaci zvedání předního kola, který nabízí 3 nastavení, má extrémně precizní provozní strategie. Systém pro regulaci zvedání předního kola lze nastavit za jízdy bez ubrání plynu, stejně jako ATC, díky praktickému ovládání na levé straně řídítek.
ALC: Aprilia Launch Control, pro použití pouze na závodním okruhu, se 3 nastaveními, využívá velmi efektivní provozní strategie pro optimalizaci startu.
AQS: Aprilia Quick Shift, elektronicky řízená převodovka umožňuje řazení bez ubrání plynu a bez použití spojky a je vybavena také funkcí řazení nižších převodových stupňů bez použití spojky. Funkce řazení nižších převodových stupňů při jízdě pod plynem je jedinečná.
APL: Aprilia Pit Limiter, systém, který jezdci umožňuje nastavit si omezení nejvyšší rychlosti, povolené v uličce do boxů na závodním okruhu. Funkce lze používat také pro snadné dodržování nejvyšších povolených rychlostí na silnicích.
ACC: Aprilia Cruise Control. Elektronické řízení nabízí funkci tempomatu.

- Kompletní okruhové kapoty.
- Bitubo přední a zadní odpružení včetně tlumiče řízení.
- Accosato pumpa a páčky.
- Bonamici přepákování, chrániče motoru, řídítka a víčko nádrže.
- GPS reciever 50HZ PZ racing – spárovaný s displejem
- Race řídící jednotka ( origo jednotka také součástí)
- Výfuk SC Project

Více ústně.

Fotogalerie
Informace o inzerátu
Cena: 299 000 Kč
Typ: Prodej
Město: Květnice
Telefon: 724016271
Vyrobeno: 2018
Najeto: 5900 Km
Výkon: 148 kW
Objem: 999 cm3
Původ: Slovensko
Majitelů: 2
Servisní kniha: Ano
TP: Ano
ABS: Ano
Aktuální stav: Nebouraná
Do provozu: 2018
Odpovědět na inzerát

Pro odeslání odpovědi zapněte javascript.

Vývoj ceny Aprilia RSV4 R 2018
Aprilia RSV4 R 2018
Vývoj ceny různých ročníků
Aprilia RSV4 R 2015-2021

TOPlist