kawasaki_good_times_tour2




Motosraz Prasek 2010

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
pulnocnidemon (0) napsal 27.07.2010 v 13:39

Kapely dobrý, vše ostatní ale shit.. Naprostej bordel v organizaci, jeden druh piva, o kterém jsem slyšel poprvé v životě, jeden stánek s jídlem, pár stánků s blbůstkama. Žádná konkurence prodejců, nic tam nebylo. Celé mi to přišlo postavené na tom vydělat prachy. Z programu jsem nepostřehl nic, jediné, co mi utkvělo v hlavě je neustálé přemlouvání úchyláka moderátora, aby se někdo svlékl.Celou sobotu jsem lamentoval nad tím, že jsem pil a nemohu se přesunout na Motoparty na moravu. Tendle sraz nebyl pro motorkáře. Byla to vesnická zábava..

motodawe (0) napsal 25.07.2010 v 08:09

Nechápu,jak mohl být ten článek tak kladný. Jezdím na prasek od prvního srazu a už loni jsem ho odpískal. Dost mě to mrzí, pže to byla moje taková "mekka" Byl jsem akorát na cestě z Alp, po 5ti stech km mě tam v sobotu ani nechtěli pustit jen na kuk. Ti frajéři, co si říkali ochranka, nevím na co si tam hráli?! Prasek se zvrhl a je to velká škoda k tomu, co potkalo Lužany. Už to není o motorkaření, ale je to dělaný jako obyčejnej festival. Přijď, zaplať a vlez nám na záda. Jak takový akce začne dělat cateringová společnost, tak už je to jen ovydělání peněz a pravej smysl motorkaření už v tom není. Je mi líto, že to musím takhle kritizovat a přidat si ke spoustě lidí, co na to mají stejnej názor, ale jinak to nejde. Třeba to někoho povzbudí a začne s nějakým malým a novým srazem, kt si časem třeba taky vybuduje takový jméno, jako prasek měl... Stejně tak, jako začal Prasek nebo třeba Brouci, začíná mraky jiných akcí, jen o setkání party přátel a známých a pak už je to jen o lidech, jak to nechají zvrhnout. Každopádně akcím zdar a prasku sbohem!

Motoparty (0) napsal 22.07.2010 v 22:03

Souhlas.Kapely super,hajzly na jedničku,dokonce byli i sprchy i když jen se studenou vodou.Pivo byl Primátor desítka i jedenácka a před vyjíždkou jsem si mohl dát i točené pito.Strip byl luxus a co bychom chtěli víc za 300 kč vstupného.V areálu pořadek ne jak u pras... ale jako u lidí.prostě bomba a za rok zase jedu.Páček shledáček v Prasku.

marwin (0) napsal 22.07.2010 v 18:42

No já sem rád, že se to letos krylo s WSBK, páč co sem slyšel od kámošů, tak proti minujejm rokum bída. Pivo jen jedno místo tří druhů , Štusák bez Bubna ztracenej , kaplely Komunál a metal??! Stánky s jídlem tragédie. Budou muset asi jít kluci trochu do sebe aby se vyrovnali minulejm pořadatelům.

MORE_THAN_FILM (0) napsal 22.07.2010 v 07:13

Dany133: Ty seš nějak náročnej! Mě se tam vážně líbilo. Bylo to fajn a za tím si stojím.

Dany133 (4) napsal 21.07.2010 v 21:11

Ty Rammsteini byli oproti předchozím ročníkům katastrofa.Snad jim nefungoval odposlech, nebo dřív hráli z playbacku, jinak se to zpěvákovo úpění nedá vysvětlit...Nepřidali,spěchali na další štaci. Tady z toho článku je jasně vidět tlačenka a sraz byl oproti letům minulým slabší.Málo soutěží, přitom ceny od sponzorů dostali...Zkrátka se z Praseku stal už jenom komerční sraz, bez atmosféry, snahou organizérů je jen vydělat a to ještě pár let zpátky nebylo.

Wondr (0) napsal 21.07.2010 v 16:03

No nic moc a hlavně tam byl SMRŤÁK!!!



TOPlist