kawasaki_good_times_tour2




Motosraz Prasek

Kdo volí pohodu, valí na Prasek, jeden z tradičních motosrazů v okolí Hradce Králové. Máme za sebou 12. ročník s opravdu přííííjemným počasím, téměř dvěma tisícovkami lidí okolo nás a vůní všelijakých dobrot, včetně obligátního na ohni pečenýho prasátka.

Kapitoly článku

S prvním startovacím pivkem jsme se zaposlouchali do bigbeatovýho dunění pátečních kapel s dozvukem přijíždějících cesťáků a chopperů. Tady dojde na moje slova o tradičním a pohodovým srazu. Protože supersporty se moc nekonaj, všude kolem fajnový cesťáky, kluci v šátcích a křivácích, nikde žádná úchylná vosa. Ani young punkeři na simsonech mi nechyběli, takže se dalo povídat, bavit se, pařit, koukat po kolegyni Kateřině.
Než nastoupil očekávanej Komunál, Vláďa Štusák do publika natlačil pár soutěží, kdy se zvedal pivní soudek, měřil pivní pupík a nebo pivní prsa (pověst o zázračných účincích černého piva na ženské poprsí není prokázána - pozn. redakce). Mezi tím zvukaři pozapojovali svý "šňórky" a v devátou hodinu večerní došlo na chlumeckou legendu Komunál. Upozorňuji všechny bikery a čitatele z dalekých krajů, že tato heavy rocková kapela má opravdu svůj level, rozhodně se sílou atmosféry vyrovná třebas mým vzpomínkám na tehdy ještě metalový Kabáty, a stojí za návštěvu.
Ve videjku máte milí čtenáři hudební refrének od Walda Gangu, revivalové kapely s produkcí nejznámějších, takřka zlidovělých hitů. Jedno si přiznejme, píničky Waldemara Matušky vám dnes na hudebním pódiu předvede málokdo a bláznivou show doplní jen Walda Gang. Vláďa Šafránek svým hlasem nabudil atmosféru a lidi se dali do pohybu, do pivka a slečny i do tance. Jen snad Václava Upíra Krejčí mohli někde nechat cestou, no ale sežeňte práci v šestapade, že jo?
Vrcholem pátečního večera byly Tři Sestry Banditos, hrající písničky takřka národního kulturního dědictví - kapely Tři Sestry. Potěšil jeden ze songů doplněný o svlíkací soutěž.
Brzy ráno po probuzení kolem poledne nás Vláďa nahnal ke spanilé jízdě, příjemný pětačtyřicetiminutový projížďce na letiště Kobylice. Čekalo nás vystoupení stuntridera a kaskadéra Pavla Vika, motorkáře, opravdového nadšence a fandy dvou kol. Dal mašině a taky sobě pořádně zabrat, kousky na zadním, na předním a šup do ohně. Vřele doporučuju, jméno Pavla "Maxe" Vika si pamatujte, nuda nebude.
Sobotní atmosféru začala hicovat dvojice sexy setřiček předvádějících první (první ne pivní!!! :o) pomoc a taky motorkářský kolekce oblečení. No... uklidnění nenastalo, Vláďa sem kopnul dvě tři soutěže, kde leckdo postrádal i svý nejspodnější prádlo a přišly na řadu Morčata na útěku. Citovat jejich texty bych do médií (nebo před matkou - pozn. redakce) rozhodně nemohl a není divu, že v následující soutěži o miss mokré triko šlo dolů skoro všechno. Takže leckoho musela zpacifikovat sexy policistka tím, že si ty divočejší lehce osedlala, případně jim dala nějakej kousek stále se tenčící uniformy na hraní.
Ale pozor... střízlivíme... přichází Rammstein M.C. Kdo tomuto Ost metalu přišel na chuť, dostal co proto. Nástup, efekty, provedení rozhodně mělo svý grády. Ohně, kostýmy a velká řada přídavků dostala posluchače na kolena a po pěkně dlouhým koncertě uspokojili i ty metalově nejnadrženější.

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):


TOPlist