kawasaki_good_times_tour2




Drželi jsme RESPECT

Hodně zajímavá akce pro všechny bajkery. Na co dát na motorce bacha, jak nejlíp pomoct kamarádům v nouzi, ale i jen se potkat, popovídat, projet a pobavit se. Už po šesté ji spolu se svými kamarády připravili Štěpánka a Lumír.

Kapitoly článku

Každý ročník má svou tvář. A za tou tváří je vždycky člověk a jeho příběh. Letos to byl dvacetiletý Matěj. Cestou jednosměrkou se potkal s řidičem v protisměru. Jeho Ducati proti osobáku neměla moc šanci. To byl rok 2010. Smůlou ve smůle bylo i to, že vozidlo nemělo zaplacené povinné ručení. Matěj je ale hodně statečný kluk a taky dost šikovný. Když oblíbenou spanilou jízdou Štěpánka sháněla volné místo na svezení na nějaké tříkolce, nabídl jsem místo na své čtyřkolce SMC Jumbo. Cestu zpátky jsme se za řidítky vystřídali. Přiznávám, že jsem byl při střídačce malinko nervózní, ale po pár metrech bylo vidět, že Matěj má prostě kolku v ruce. Vážně jel moc dobře. Netuším přesně, kolik strojů všech možných značek se na společnou jízdu vydalo, ale trvalo asi kolem 6 minut, než celá kolona projela jedním místem.
Ale nejen spanilou jízdou žil Respekt. Byla tu škola bezpečné jízdy Míry Lisého, také se zajímavým slalomem motorka versus vozík. Stan tu měla také středočeská záchranka. Předváděli tam správné postupy první pomoci, k dispozici byl simulátor správné masáže srdce.
Nemalou část programu obstarávaly výstupy kapel. Všechny byly výborné, ale nejvíc pozornosti si zasloužila parta Queenie. Byli to hlasový i vizuální „rivajvl“ legendárních Queen s Freddym Mercurym. Pro někoho první setkání se čtyřkolkou zajišťoval Motoklub vozíčkářů a kluci ze Zabuč. Další atrakcí byly třeba zvlášť po ránu nákup trička či mikiny s logem, kdy se z konce fronty dalo dopředu propracovat třeba až po půlhodině.
Něco jsem možná vynechal, ale víc najdete v našem fotoreportu. Nebo prostě a jednoduše se příště přijeďte podívat sami.

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):


TOPlist