globalmoto_kveten




FI kontrolka honda cbr 125

  • 0

    28.5.2015 od Nikola2014

    Zdravím :)
    Mám problém bourala jsem a od té doby když otočím klíčkem , tak normálné kontrolka svítí kvůli stříkačce pak má zhasnout. Mě zhasne tak na sekundu a pak svítí v kuse. Prosím o radu :) . Děkuji moc

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 1

    28.5.2015 od maspe

    signalizuje nějakou chybu v elektrice řízení motoru.
    Může být jen někde uvolněný konektor od čidla, lambdy či podobně, nebo to odnesl nějaký drát.

    Takže snad mi tu neutrhnou hlavu za následující radu - v sekci motokatalog zkus najít servisní manuál pro tvou motorku. Tam bude napsáno, kde se skrývá diagnostický konektor - často bývá někde v masce a bude tam napsáno co se s čím zkratuje. Po zkratování a zapnutí klíčku (taky je předepsaná poloha chcípáku na řídítkách) začne kontrolka vyblikávat chybové kódy, které zase podle toho co to vybliká najdeš v tabulce a to ti řekne co se tomu nelíbí a proč kontrolka svítí.

    Doplnit odpověď

  • 0

    29.5.2015 od Bafan21

    Mělo by to být o dost jednodušší... ¨
    Pokud vyklopíš boční stojan, mělo by ti to začít vyblikávat kód chyby. (pokud máš stojan nahoře, tak to jenom svítí)
    Mělo by to bliknout několikrát dlouze a pak několikrát krátce, to se celé opakuje stále dokola. Dlouhé bliknutí jsou desítky, krátké jednotky. Když do např. blikne dvakrát dlouze a čtyřikrát krátce, je to chyba 24 atd.
    Pokud ti to na bočáku začne vyblikávat, napiš mi číslo chyby, řeknu ti co to je, mám někde v PC uložený servisní manuál, mrknu na to.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist