globalmoto_kveten




červená kontrolka na K8

  • 0

    19.1.2016 od Calif361

    Zdar lidi , pořídíl jsem GSX-R 1000 K8, byla lehce kleplá na přední světlo. dal jsem to do kupy, ale mám tam nějaký zádrhel. Stále mi svítí ta červená kontrolka co je manuálu značena 15. dle manuálu by měla hlídat tlak /množství oleje, teplotu chladící kapaliny a vstřikování. olej je vyměněn i s filtrem, kapalina dolitá, stříkačka bych řekl že je taky OK. vedle ní mi pak problikává údaj o teplotě / d1. Ještě jsem jí nechal ohřát a i když byla teplota už 101 stupňů a nenaběhl ventilátor. nevíte kde je nějaký čidlo na tepolotu? na Thunderace bylo na chladiči.

    Díky Přemek

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    19.1.2016 od Danielos

    Čau člověče.

    Prvně - sahara(větrák) spíná až při 107°C. Tam kde je okýnko pro teplotu se zobrazují i chyby, které vyhodnotila ŘJ. Ale údaj d1 jsem nikde nenašel, Chyby se zobrazují jako C a číslo.

    Zkus zapnout dealer mode - propojit servisní konektor vizodkaz.

    V manuálu hledej "dealer mode" nebo "FI system diagnosis" kapitola 4-18

    Napiš co ti to zobrazilo.

    S tou červenou kontrolkou svítí na LCD displeji FI? Kdyby maznička tak nemaže, FI - nějaká chyba.

    Doplněno:

    Super. Mám doma navíc ten tlumič, ale s mírně ohnutou tyčkou - jen mírně klade odpor. Nevím jestli se to dá rozebrat, jestli si to chceš opravit, pustil bych ho za pár kaček. Pokud budeš chtít piš PM.

    20.1.2016 od Danielos

    Ahoj, díky za radu. uvedl jsem to do diagnostiky a vypadla z toho chyba C 93 což dle tabulky z odkazu co jsi mi dal poukazuje na tlumič řízení. A to odpovídá protože na byku není. Při tom karanbolu z nej byl ulomen konektor. Koukal jsem po netu a je nemilé že se nedá pořídit pouze ta cívka.

    Ještě jednou dík za radu . Přemek

    20.1.2016 od Calif361

    Ale jinak motor funguje normálně, ne? Zkusil bych jestli není zavzdušněný chladící okruh.

    19.1.2016 od Danielos

    ne FI nesvítí to jsem si taky vyčetl, že by se to týkalo vstřiků. Zkusím to propojit a uvidím. Jinak přívěra bych řekl že maká, když zapnu zapalování tak zabzučí, servou projede celý rozsah pohybu a pak se zastaví v nějaké poloze.

    19.1.2016 od Calif361

    Doplnit odpověď

  • 0

    19.1.2016 od Findy

    Není u toho symbol Sd - závada na tlumiči řízení, vede do něj konektor a je v místech kde to bylo "kleplé"

    Doplnit odpověď

  • -1

    19.1.2016 od MaxXZX10RR

    Zdar , měl jsem problém také s FI fuel - ignition system ono to FI má hodně hlášek pod sebou .. Olej, filtry , svíčky, elektro,moturky na klapkách, atp. Vše jsem překontroloval a ono hovno. Nakonec jsem rozebral benz.čerpadlo a bylo špinabvé sítko. Ale dost , no tak jsem ho spucoval a problém byl pryč.. třeba se ti to šikne

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist