yamaha_demo_tour




Urban Street Bike Warriors 3 DVD

Od režiséra filmů 12 O'Clock, Black Sheep Squadron a MTV True Life "I Live to Ride" se k nám dostává poslední část trilogie Urban Street Bike Warriors.

Tento film představí nejlepší jezdce Ameriky na úžasné cestě stuntridingu po celém světě. Od Jižní Ameriky po San Jose v Kalifornii a St. Louis se vrátíme zpět na ulici tam, kde vše začalo.


Drew Stone je asi jediný režisér, který je schopen pravdivě zachytit atmosféru, nadšení, umění, pády, krev a adrenalin ulice. Pokud vás zajímá, jak vypadá opravdový stuntriding a streetracing, který předvádí nejlepší jezdci Ameriky, potom si nenechejte ujít URBAN STREET BIKE WARRIORS 3. Zapomeňte na vyumělkované triky a jízdy kaskadérů někde na okruhu. Hardcore stuntriding ulice - to je film režiséra Drew Stona.


THE INFLUENCE OF AMERICAN STUNT BIKE RIDING RUNS DEEP! DON'T FORGET THE STRUGGLE, DON'T FORGET THE STREETS!!


Jezdí: X-Clusive Freestyle Riderz, Vertical Outlaws, Defiance (D-Unit), Unlimited Stunt Team, Streetfightery, Tony D Freestyle, Pure Bred Riderz, St. Louis Shockers, French Riviera Stuntriders, Reality Racing, Core 6, Toast, Warren James, J-Beats


Režie: Drew Stone
Distribuce pro ČR a SR: www.x-tremevideo.cz
Objednávky: 737 050 535, 224 919 744


Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist