husqvarna_svartpilen_801_2




Intermot: Kawasaki 2009

Také Kawasaki již své novinky prozradila pár týdnů před výstavou v Americe - viz tento článek. Vlastně je to zvláštní – díky internetu jsou všechny informace o novinkách k dispozici čtenářům během několika hodin po celém světě – v dobách časopisů by Kawasaki mohla udělat představení v Americe a než by stihly vyjít první magazíny, klidně by za týden stihla ještě slavnostní uvedení v nic netušící Evropě.

Kapitoly článku

Kawasaki ZX-6R

Nová ZX-6R si z letošního modelu nevzala snad vůbec nic. Při osobním setkání na výstavě ale bylo znát, že nejde o zmenšenou kopii ZX-10R. Je to úplně jiný motocykl, přestože ve stejném duchu. Při posazu vás hned zaujme výrazná prohloubenina v horní části nádrže, která umožňuje totální zalehnutí jezdce a úplné schování helmy před proudícím větrem.
Posílený motor, tlumič řízení i speciální přední odpružení Showa Big Piston Front jsem již zmiňoval při prvním zveřejnění informací před několika týdny. Zajímavé byly informace od lidí z Kawy, kteří tuto novinku již měli možnost vyzkoušet. Nová šestka by měla být stejně rychlá a agresivní jako předchozí model, měla by ale být o něco přívětivější k jezdci a jednodušší na ovládání. Díky tomu by si k ní mohli najít cestu i neokruhoví jezdci, kteří by jinak zvolili nějakou „hondější“ šestku.


Oficiální video:

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist