yamaha_demo_tour




Intermot: Ducati 2009

První setkání s novým „velkým Monstrem“ na stánku Ducati se neslo hlavně v duchu srovnávání s menším bratříčkem 696, který minulý rok uvedl modernizovanou podobu monsterózní rodiny. Kromě toho byla v expozici Ducati k vidění také verze Touring modelu GT1000. Hlavní trháky si ale Italové jistě schovávají až do Milána.

Kapitoly článku

Expozici vévodil nový Monster 1100, který se kromě nového designového směru využívajícího dělený světlomet a litou zadní částí rámu chlubil hlavně nádherně zpravovaným jednostranným zavěšením zadního kola.
K vidění již byl také s celou řadou nadstandardních doplňků včetně titanových výfuků - jejich kompletní nabídku najdete na speciálním webu této řady: www.monster.ducati.com.
Ducati GT 1000 Touring se od standardní verze liší mohutným plexištítem, madlem pro spolujezdce a chromovaným nosičem zavazadel. Tento model bude nabízen výhradně v černém provedení.
Na výstavě byla také představena zajímavá akce této značky na podporu bezpečnosti, v rámci které Ducati ke každému nově zakoupenému stroji zdarma přidá páteřový protektor.


Oficiální video k modelu Monster 1100:

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist