globalmoto_duben_nolan




BMW K 1600 GT Sport 2014

Bavorský výrobce motocyklů připravil pro své zákazníky drobnou modifikaci svého šestiválcového cestovního korábu pod názvem BMW K 1600 GT Sport. Společně s ním představuje nové barvy vybraných modelů pro příští rok.

BMW sice prezentuje modifikovaný šestiválcový model K 1600 GT Sport jako novinku roku 2014, ale jedná se jen o drobné úpravy ve výbavě. Velký cesťák má speciální oranžovo-černou kombinaci barev, metalický lak, černé disky kol, nižší plexi a sportovně tvarované sedlo. Spíše to nazveme mírným faceliftem, než novinkou, ale na fotkách tyto změny vypadají velmi dobře.
Cestovnější verze luxusního šestiválce K 1600 GTL se příští rok objeví v nové barevné kombinaci  Magnesium beige metallic s rámem a držáky stupaček v metalíze Platinum.
Z nabídky naopak vypadává barva Mineral silver metallic, takže jestli právě tenhle odstín patří mezi vaše favority, máte letos poslední šanci jej sehnat.
U superbiku BMW S 1000 RR v bavorsku obměnili rovnou dvě nová barevná provedení: šedý metalický lak Granite grey matt nahradí stejná barva v kombinaci s bílou Alpine white 3, a pro milovníky veselejších barev nastoupí trikolóra červeno - bílo - černá trikolóra Racing red / Alpine white / Sapphire black metallic na místo dvoutónové kombinace Racing red / Alpine white 3.
Pro BMW F 800 R modelový rok 2014 přináší barevnou skladbu oranžová metalíza Sakhir/ černá Satin gloss a bílá Light / černá metalíza Storm / Černá satin gloss. Černá a stříbrná barva ve výrobě končí.
Model G 650 GS 2014 přijíždí v temně černém provedení s nosičem a litými koly ve stejné barvě, které doplňuje kouřový plexištítek. V nabídce už nebude žlutá barva Sunset.
K maxiskútru C 600 Sport 2014 BMW nabídne paket drobných změn, zahrnující kryt přístrojovky v černé barvě, nový otevírací mechanismus víčka palivové nádrže, zadní část rámu v černé barvě, a stříbrný kryt kyvky. Bílá barva Alpine white 3 nahradí stříbrnou metalízu Titanium.
Stejné změny se týkají i cestovněji laděného BMW C 650, které dostává dvě nové metalické barvy.: hnědá Havanna a modrá Quarz.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)
Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):



TOPlist