yamaha_demo_tour




Adrenaline DVD club - Roadbike a FMX novinky

Klub spoluvlastníků DVD s extrémními sporty nově otevřen v centru Prahy!

V DVD klubu získáte možnost si půjčit téměř všechny roadbike a fmx filmy letošní sezóny. Nechybí Crusty Demons, Travis a Nitro Circus nebo Las Vegas Extremes, ale samozřejmě doporučujeme letošní car a tuning filmy nebo snowboard novinky na DVD. Účelem sdružení je vytvořit co největší klubový fond s DVD filmy zaměřenými na nejrůznější odvětví extrémních sportů. Jde především o snowboarding, skateboarding, widsurfing, surfing, motokros, roadbiky, auta, tuning a mnoho dalších.


Klub byl založen teprve nedávno, ale již nyní získá nově pristupující člen přístup k více než 200 nejnovějších DVD filmů - a tato nabídka se bude neustále rozšiřovat. Najdete nás v centru Prahy, jen 3 minuty pěšky od Karlova náměstí. Přesná adresa je Hope shop, Navrátilova 4, Praha 1. Doufáme, že i přes menší prostory, ve kterých se klub nachází, se vám zde bude líbit, stanete se členy klubu a s neustále se rozšiřující nabídkou budete spokojeni.
AKCE - Pokud si půjčíte první DVD do konce června, dostáváte jako dárek DVD THE BEST OF X-TREMEVIDEO II ZDARMA! KONTAKTY:
ADRENALINE DVD CLUB: Hope shop, Navrátilova 4, Praha 1.


Info: www.a-dvd.cz

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist