globalmoto_duben_nolan




Tomáš Hajíček a Krucipüsk na tandemu s Vláďou: Extrémní věci jdou s muzikou nádherně dohromady

Seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou tento pátek pofrčí ve vysokých rychlostech a v rockerském rytmu. Hostem je totiž frontman kapely Krucipüsk Tomáš Hajíček, který miluje rychlé mašiny a jakmile se naskytne příležitost, strašně rád otevře plyn své zbožňované Kawy Z 1000. Pokud vás zajímá, co prožíval při první návštěvě závodního okruhu, jaké má v garáži motorky a co ho na ježdění na mašinách nejvíc baví, poslechněte si tento tandem.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O kapele Krucipüsk
  • Kdy Tomáš začal jezdit na motorce a jaké mašiny měl ve své garáži
  • O zbožňované Kawasaki Z 1000
  • Jaké to bylo poprvé na závodním okruhu
  • O koncertech a fungování kapely během šňůry
  • Jak probíhalo natáčení filmu Burácení

Audio verzi k rozhovoru v plné délce si můžete rovnou přehrát zde:

Frontman kapely Krucipüsk Tomáš Hajíček přijel na rozhovor na své milované Kawasaki Z 1000 a žmolky na krajích pneumatiky prozradily, že ji nedávno vytáhl na okruh, kde si pořádně pustil žilou. Jak přiznává, bylo to jeho kruhové poprvé, a svezení na brněnském okruhu ho tak nadchlo, že to rozhodně nebylo naposledy. Tomáš vypráví, jaké motorky mu za život prošly garáží, co za jejich řídítky prožil a jaké úpravy si na nich sám udělal. Zajímá vás, jaké mašiny tam parkuje dneska a kam na nich rád jezdí? Potom si musíte poslechnout kompletní nesestříhaný rozhovor.

Uslyšíte o motorkářském životě rockera, který je dneska jediným zakládajícím členem kapely Krucipüsk. Mimochodem, o jeho motorkářské vášni zpívá i Lou Fanánek Hagen a nejspíš dobře znáte ten refrén „V Ještěd kola zatíná na okrese jediná, Kawasaki zelená“. Tomáš Hajíček si také zahrál hlavní roli ve filmu Adolfa Ziky Burácení a v rozhovoru přibližuje, jak natáčení probíhalo, jak film vznikal a co všechno hlavní role obnáší. Zkrátka, další rozhovor ze seriálu Na tandemu s Vláďou je hodně různorodý a plný legrace, tak si ho užijte. A pozor, Tomášův smích je nakažlivý.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist