husqvarna_svartpilen_801_2




Redakční podcast: technika a asistenty, které (ne)potřebujete

Druhý díl našeho redakčního podcastu je tady! Opět probereme novinky, zjistíme na čem kdo jezdí a jezdil, a dáme si jedno velké motorkářské téma. Uvolněně, bez skrupulí, bez cenzury, prostě tak, jak to vidí redakce Motorkáři.cz!

Dost možná si tak jako spousta motorkářů říkáte, že na motorce potřebujete jen to základní, a že nechcete žádné technické vymoženosti navíc. Jenže jsou tu věci, které vyzkoušíte, a jakmile si na ně zvyknete, už není cesty zpět. Mnoho lidí naříkalo, že ABS je na motorce k ničemu, a dnes už by motorku bez něj nechtěli. Redaktoři Dominik Valášek a Honza Zajíček dali dohromady několik takových vychytávek na motorku i na motorkáře, probrali jejich význam i to, zda jsou skutečně nepostradatelné. A nakonec zapnuli i křišťálovou kouli, aby se podívali na technické inovace, které teprve přijdou.

 

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

A o čem byste chtěli slyšet příště? Dejte vědět do komentářů a můžete rovnou přihodit i to, jak se vám náš nový formát a jeho druhý díl líbí.

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

 

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 30 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Bogodar přispěl 30 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist