globalmoto_duben_nolan




Redakční podcast: Ozvěny Motosalonu

Dneska si to dám sám! Všichni jsou rozlítaní po předsezónních testováních na jihu Evropy, ale já jedu až zítra, takže ještě stihnu natočit sólo podcast. A o čem bude? Primárně o dozvucích Motosalonu. O novinkách, které tahle lokální výstava přinesla, ale i o tom, jaký je rozdíl mezi Autosalonem a Motosalonem.

Vím, že občas dostávám čouda za to, že přirovnávám v motocyklovém podcastech věci k automobilovému světu, ale tohle přirovnání je důležité. Souběžně s Motosalonem v Brně totiž proběhnul i autosalon v Ženevě – globální akce s globálním významem, která ale, jak se ukázalo, už nikoho nezajímá. Srovnání návštěvností potom značí, jak moc jsou autosalony v úpadku…
Oproti tomu Motosalon jel jako lokomotiva. Přestože se jedná o lokální akci na našem malém tuzemském písečku, návštěvnost byla obrovská a bylo se na co koukat. V podcastu proberu právě i to, jak důležitá je taková motocyklová výstava, a jak zapůsobily vaše ohlasy na naší redakci.

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

No a na přetřes přijde pochopitelně i Jawa, potažmo její novinka Geeny 400. Článek který nabral během dvou dnů přes 160 komentářů, jež všechny mluví v podobném duchu. Geeny 400 se vám moc nelíbí a co si budeme – má to svůj důvod.

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist