globalmoto_duben_nolan




Pavel „Kuba“ Kubíček na tandemu s Vláďou: Dakar je zkušenost nevídaná

Blíží se tradiční Prague Harley Days 2023, a to je ideální čas na rozhovor s člověkem, který je se značkou H-D spjat už hezkých pár pátků. Pavel „Kuba“ Kubíček usedl na červenou sedačku a vyprávěl o legendární americké značce, o závodění a vlastně o všem, co za řídítky motorek zažil. A že toho bylo dost!

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O akci Prague Harley Days
  • Jak začal Pavel „Kuba“ Kubíček jezdit na motorkách
  • O značce Harley-Davidson a pražské Šalamounce
  • Jaké modely má Kuba rád a proč mu sedl model Pan America
  • O startu na Dakaru a Erzbergu
  • Kam se rád na motorce podívá a kam by rád vyrazil

Audio verzi k rozhovoru v plné délce si můžete rovnou přehrát zde:

Pavel „Kuba“ Kubíček vypráví, jak začal jezdit na motorce a jak došlo k tomu, že se začal věnovat značce Harley-Davidson. Všechno je totiž trošku jinak, než se může zdát, a dost podobně je to také s jeho startem na Erzbergu za řídítky upraveného Haryka nebo se závoděním na Dakaru, do kterého ho uvrtali jeho kamarádi. Kuba tam zažil hodně a v rozhovoru vypráví, jak to na Dakaru chodí a jak to může bolet.

Harley-Davidson před pár lety představil adventure model Pan America a asi nepřekvapí, že ten Kubu hodně baví a tráví v jeho stupačkách hodně času. Kam na něm rád vyrazí, kde všude byl a kam by se rád podíval? Na to najdete odpověď v tomto rozhovoru, podobně jako na otázku, které modely americké značky H-D má nejradši. A jelikož za chvíli vypukne akce Prague Harley Days, Pavel „Kuba“ Kubíček přiblíží, co znamenají přípravy, na co se fanoušci značky mohou těšit a co všechno bude možné vidět.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jan Hrubeš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist