yamaha_mt09




Kymco a Petr Veruněk na tandemu s Vláďou: Evropa je prémiový trh

Páteční seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou přivítal zástupce značek Kymco, F.B Mondial a Voge, Petra Veruňka. Petr nám představí novinky pro rok 2021, akce na které se můžeme těšit, ale přiblíží nám i svůj život v jedné stopě. Tak schválně, začínal také na Pionýru a než se dostal k japonským motorkám, zaparkoval v garáži dvoutaktní třistapadesátku?

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Petr Veruněk vypráví o začátcích na motorce, o tom, jak proháněl Pionýra a jak se dostal k velkým motorkám. Poměrně rychle se dostal k motocyklům a skútrům v Německu, kde měl šanci vyzkoušet všechny žhavé novinky. V rozhovoru vzpomíná na legendární mašiny, které mu vyrazily dech, zrovna tak na vysněné kousky, které si vždycky přál parkovat v garáži, ale po prvním kontaktu zjistil, že to vlastně není to pravé. Petr na motorkách jezdí moc rád a sám sebe nazval „mírným cestovatelem“, který s partou vyrazí na klikatice v horách a vůbec nejradši jezdí do Dolomit, které jsou jeho srdeční záležitostí. 

Náš tip

Audio v plném znění ke stažení: verunek.mp3

Petre během povídání přiblíží, jak se značkám Kymco, F.B Mondial a Voge daří, jak trh změnil Covid 19 a o tom, co lidé chtějí. Největší problémem dnešních dní je nedostupnost zboží a to se brzy snad zlepší. Jestli vás zajímá, jak to je s uvedením nových modelů na trh, jak složité je motorky připravit pro evropské trhy a jak drahé je vyvinout fungl nový motor, poslechněte si tento rozhovor. Mluví se o elektronice, která do jedné stopy vstupuje stále více, o problému s hlukovými limity u našich sousedů a také motorkách, na které Petr nedá dopustit.

O čem se mluvilo:

  • O značkách Kymco, F.B Mondial a Voge
  • Jak se Petr dostal k motorkám a co mu prošlo pod rukama
  • O tom, co Petra na motorkách baví a kam si rád na mašině vyrazí  
  • Jak funguje trh, o co je největší zájem a co lidé chtějí
  • O novinkách a o akcích, na které se můžeme těšit

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 20 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Pikec přispěl 10 Kč
bigbossCZ přispěl 10 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist