yamaha_demo_tour




Kuberg a Michal Kubánek na tandemu s Vláďou: Firma musí organicky růst

S pátkem tu máme další rozhovor ze seriálu Na tandemu s Vláďou a tentokrát na červenou sedačku usedl Michal Kubánek, stojící za značkou Kuberg. Tato severomoravská značka vyrábí elektro motorky, které se prodávají po celém světě. Poslechněte si povídání nejen o elektrických motorkách, ale také o benzínových, které má Michal rád, tím spíš, když jde o endura.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O nápadu postavit malou elektro motorku
  • Jaký úspěch měl první model a jak vznikla myšlenka vyrábět sériové elektro motorky
  • O modelech, které slaví úspěch ve světě a o modelech, které by značka ráda uvedla na trh
  • Jaký je zájem o elektromotorky doma a v zahraničí
  • O tom, jaké motorky má Michal Kubánek rád a co na nich zažil

Jednoho dne postavil Michal Kubánek malou elektro motorku pro svou dceru, aby s ním mohla jezdit a trávit čas za řidítky. Jak to tak bývá, motorka se líbila nejen dcerce, ale také všem, kteří ji viděli, a proto přišel nápad postavit takových mini elektrik víc a udělat radost také dalším dětem. Od té doby hodně vody uplynulo a značka Kuberg vyrábí několik tisíc motorek ročně, přičemž nabídka je pestrá a rozhodně se nejedná jenom o malé motorky pro děti, ale také o větší stroje pro dospělé.

Náš tip

MP3 ke stažení: kubanek.mp3 (omluvte prosím zhoršenou kvalitu zvuku)

Michal Kubánek v rozhovoru představí modely, které jsou na trhu, ale prozradí, na čem vývojový tým pracuje a jaké motorky by rád vyráběl. Velký zájem z domácích i zahraničních řad zákazníku celou firmu těší a motivuje do další práce, takže se máme na co těšit a je fuk, jestli je nám pět nebo padesát. Poslechněte si povídání o vývoji elektro motorek, o tom, jaký na ně má Michal Kubánek názor a jak si představuje jejich budoucnost. Jelikož jsou elektro motorky trnem v oku všem tradičním „benzínomilům“, mezi které se sám řadím, také na to téma dojde řeč.  

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist