husqvarna_svartpilen_801_2




Představení novinek Capirelli

Letošní představení novinek české společnosti Capirelli se přesunulo do Třebíče. Počasí vyšlo perfektně a dojmy z nových modelů jsou stále čerstvé.

O společnosti Capirelli jsme psali již před rokem. Její vize je jasná, levná asijská technika s kvalitním servisem, dostatkem náhradních dílů, monostmi ladění a především atraktivním designem. V letošním roce navíc přibyla zajímavá nabídka příslušenství, přileb Bella a originálního oblečení Capirelli, takže jezdci už nechybí opravdu nic.

Torino RR

Nejžhavější novinkou letošního roku je upravený model Torino 50. Ten dostal více než zajímavý kabátek evokující racingové skútry. Na první pohled to rozhodně nevypadá zle. Nášlapy z hliníkového plechu, bílá barva, přístrojová deska s imitací karbonu, to vše dává tušit sportovního ducha. Nezůstalo ale jen u plastů, úpravami prošla i pohonná jednotka a čtyřtaktní padesátka dokáže pelášit až šedesátikilometrovou rychlostí.

Retro v prodeji

Před rokem byl představen nový model skútru Capirelli Retro 50, letos se dočkal prodeje. Jde o skútr bohatě zdobený chromovanými doplňky v elegantních barvách. Doplňky jako hadice opletené chromovaným drátem, nebo opěrka spolujezdce už pak jen dokreslují celkový design.

Maxximus 125

Nového přírůstku se dočkal i model Maxximus, který dostal větší motorizaci o objemu 125ccm. V přípravě je i nová přístrojová deska z pera designéra Capirelli.

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)

Motokatalog.cz



TOPlist