globalmoto_duben_nolan




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
jmkb (0) napsal 25.10.2018 v 03:30

Osobně jsem si tento kurz zaplatil a byl jsem maximálně spokojený. Sice mne instruktor zničil, ale dalo mi to mnohem víc než 2 roky ježdění a peněz nelituji a mohu jenom doporučit. Cena se možná někomu zdá vysoká, ale v ceně je kompletní výbava i s několika motorkami, takže za mne adekvátní.

VitaVN800 (5) napsal 21.10.2018 v 19:39

Ahoj motobando.
S motoškolou jsem se několikrát svezl na okruhu ve Vysokém Mýtě. Je to super parta nadšenců, co je jejich práce baví a kdyby mě někdy lákala jízda mimo asfalt, tak bych je oslovil. A to nejen pro jejich zápal pro terénní motocykly, ale i pro jejich přístup k účastníkům kurzu. Všechno jim vysvětlí a nechybí ani spousta vtipů. Jen tak dál chlapi

dydzej (-3) napsal 18.10.2018 v 08:00+1

Jarda (143) napsal Včera v 14:32 +2

I když z názory čtenáře vilemx nesouhlasím a myslím si, že i v historii prokázal, že jeho komentáře jsou dost přitažené za vlasy a velmi rád si najde hůl, kterou chce psa bít, ...

Ano už i majitel fóra si všiml že mu kvůli vilemx odchází lidi z fóra, neb tento hater (hejtr - nenávistník) s malým pindíkem - znechucuje machruje a uráží slušný lidi v diskuzích .. BAN by byl na místě ..

technick (41) napsal 17.10.2018 v 20:40+1

Všichni hodnotí motorky, na kterých nejeli a hodnotí akce, kterých se nezúčastnili.

Já jsem několik akcí firmy "Přijďte se projet" navštívil a zaplatil.
Den otevřených dveří, několik tréninků a Rally Ukrajina.

Vždy jsem byl spokojený a kupodivu ani ostatní návštěvníci peněz nelitovali.

Můžete si párkrát hodit svojí motorkou o zem, jestli vám to přijde levnější

A nebo si kupte dvacetpět motorek (spíš víc), zaplaťte si zaměstnance, protože sami to nezvládnete, k tomu helmy, chrániče, motokrosové boty atd., dodávky, plaťáky na převoz motorek a já se přijdu zadarmo svézt ? A nebo vám zaplatím, to co Davidovi, jste ale také tak dobří lektoři ?

vilemx (228) napsal 17.10.2018 v 14:58

Jarda> Děkuji za zastání, náčelníku
P.S. Stejně tak máš pravdu, že občas komentář či příspěvek záměrně trochu přestřelím . To proto, aby vyvolal kladné či (povětšinou ) záporné emoce...

Asi nejlépe posoudíš sám, že kdyby se namísto razantního odsouzení v diskusi jen zmáčklo tlačítko "nahlásit nepřesnost", zda by se to (vy)řešilo stejně.

Jarda (281) napsal 17.10.2018 v 14:32+2

Ahoj, vilemx a bazin. mě svým posledním příspěvkem předběhl. Chtěl jsem napsat, že v tomto případně je velká chyba, že v článku chybí cena za tento kurz nebo trénink.

Já sám jsem se totiž domníval, že když se jedná o "Den otevřených dveří" je vstupné na tuto akci zdarma a človek si může vyzkoušet vybrané stroje zdarma a až potom si případně zaplatit kurz. Bohužel se ke mě tato informace nedonesla (přes to velké množství článků, které připravujeme + Intermot) a v článku to autor zapomněl napsat. Vždy všechny redaktory a externisty žádám, aby v testu, recenzi nebo článku byla jasně uvedená cena za daný produkt a čtenář toto nemusel hledat jinde. Stejně nemáme zapotřebí někomu podlézat a uvádět čtenáře v omyl, a pokud se jedná o placený článek je označen jako "PR článek".

I když z názory čtenáře vilemx nesouhlasím a myslím si, že i v historii prokázal, že jeho komentáře jsou dost přitažené za vlasy a velmi rád si najde hůl, kterou chce psa bít, tak musím s něčím souhlasit. Stejně jako mají částečně pravdu abbany nebo MedWed. Každý ať si to přebere sám.

Za nás v redakci se omlouvám, že v článku chybělo to hlavní = cena. Tu jsem tam nyní nakonec doplnil. Věřím, že i projekt "Přijďte se projet" si z tohoto vezme ponaučení a tyto akce přejmenuje třeba na "jarní a podzimní trénink".

Jarda

vilemx (228) napsal 17.10.2018 v 14:03

Frankie a asi i abbany> Při čtení článku mě napadly dvě možnosti.

1) Buďto se spojili lidé z KTM s motoškolou a udělali předváděčku kombinovanou s lektory jízdy - proč ne, obě strany z toho budou mít skvělé promo. Náklady šly od sponzorů, zbytek zadotovali sami, případně si od zájemců vzali nějakou zálohu na poškození. Název by tomu přesně odpovídal.

2) Nebo se jedná o skrytou reklamu (což se potrvdilo) a někde bude zakopaný pejsek (ten se záhy objevil).

Takže se ptám, proč třeba hned na začátku článku se text:
"Po našem příjezdu na místo konání se nás okamžitě ujal team instruktorů motoškoly. Prvním krokem byl výběr kompletního vybavení - kalhoty, bunda, přilba a chrániče..."
nedoplnil o podstané informace, například:
"Po našem příjezdu na místo konání se nás okamžitě ujal team instruktorů motoškoly. Prvním krokem byla nezbytná administrativa okolo rezervace termínu a zaplacení kurzu, výběr kompletního vybavení - kalhoty, bunda, přilba a chrániče..."
Je mi optravdu úplně jedno, jestli redaktor m.cz kurz platil nebo se se synkem povozili zdarmo v rámci své novinářské práce, ale má-li být článek seriózní a určený pro plebs, měl by obsahovat vše podstatné.

Frankie (731) napsal 17.10.2018 v 13:34+1

Viléme, zkus použít rozum a nepruď
Ty budeš určitě nějakej úředník, co má v popisu práce být hnidopich.
Je super, že se takové akce pořádají a pořadatelům přeju co nejmíň remcalů a rozbitých motorek.
No a kdo se chce za peníze projet, nechť příště dorazí

abbany (137) napsal 17.10.2018 v 12:38

no jo ,,Vilém z Prahe

vilemx (228) napsal 17.10.2018 v 11:42+2

Den otevřených dveří je užívané slovní spojení pro výjimečnou akci, která slouží k seznámení se s provozem, zpřístupňuje jinak běžně nepřístupné, apod. Obvykle zdarma či za symbolické vstupné. Obávám se, že v pojetí PRIJDTESEPROJET se jedná o zneužití běžně užívaného slovního spojení k ryze komerční akci.
Absolutně nehodnotím kvalitu výuky či vaši cenovou politiku. Ale podle toho, že v článku (záměrně???) neuvádíte ani náznakem, že jde o placenou akci, natož cenu, odkaz na ni apod., naopak to maskujete Dnem otevřených dveří, tak pro mě osobně jste morálně někde na úrovni šmejdů s hrnci a dekami

PRIJDTESEPROJET (12) napsal 17.10.2018 v 09:55+1

To bazin: Jsme netradiční motoškola, protože učíme na našich motocyklech. Lidé se mohou běžně přijet projet i na mnohem kratší časový úsek, který stojí mnohem méně. Protože však máme cca 18 terénních motorek, tak vždy dvakrát ročně nabízíme možnost, že se lidé mohou přijet projet na všech našich terénních motorkách a vyzkoušet jejich vzájemné rozdíly. Program je pro celou rodinu, takže děti pohlídáme a necháme je projet na čtyřech dětských motorkách, naši elektrickou motorku zvládne pod dobrým vedením i doprovod, který např. nikdy na motorce nejezdil. Uvedená cena obsahuje vše vyjmenované. Každý se na akci musí přihlásit, proto nehrozí to, že by potom někdo musel čekat na svoji projížďku, ale motorka je vždy v předstihu připravena, takže každý se opravdu dosyta projede. Samozřejmě cena není nejlevnější a není pro každého, ale kdo k nám přijde, tak odchází vždy maximálně spokojený. Kdo chce, tak se může přijet zdarma podívat Přeji pěkný den, David

bazin. (-3) napsal 17.10.2018 v 07:20-1+1

"Den otevřených dveří" chápu jak prezentování toho co dělám širší veřejnosti, aby se mohla podívat kde to dělám, s čím to dělám, atd...
Nadepsat článek "Přijďte se projet" a nenapsat do něj že je to placená akce je hóóódně nestandartní. Bral bych zálohu pro případné poníčení motorky, ale dát téměř 8tis. za to že se budu někde v houfu x-desítek jezdců tlačit o zapůjčení motorky na 15-ti minutovou jízdu, tak tomu já říkám řádný vejvar

MedWed (37) napsal 17.10.2018 v 06:38+2

U každého projektu (a jeho ceny) se najde někdo, kdo bez znalosti okolností prohlásí, že cena je vysoká, neb by si za to koupil XXX rohlíků. A když to prohlásí cizí řeči, myslí si, že to asi vypadá svetacky. Bral bych podobnou poznámku od někoho, kdo podobnou akci taky organizuje.
Za mě zajímavý projekt, držím palce!

abbany (137) napsal 17.10.2018 v 06:38+3

ZADARMO!!! to by chtel každej...uspořádejte taky takovou projížďku kecalové , a plaťte vše ze svého...
bez peněz do hospody nelez...pořád mne zaráží, jak si někdo múže myslet, že dostane neco zadara???

vonRammstein (67) napsal 17.10.2018 v 04:41-2

Hm. Řidičák na velkou motorku dneska stojí 9.000.-. Dát nejmíň osmičku (včetně dopravy) za pár hodin projetí? Zu viel. Chápu pojištění, riziko poškození motorek atd, ale tohle je podle mýho Gusty fakt dost přes čáru. Nápad a koncepce perfektní, cena votřesná. Rád bych někdy ochutnal endura a trialy, ale ne za tyhle prachy. Takže se nepřijdu projet. Promiň, Davide. A není to proto, že bych na to neměl. Z principu.

PRIJDTESEPROJET (12) napsal 16.10.2018 v 21:28

Cena je 7.700. Na stránkách je uvedeno "základní cena", protože jsme počítali s tím, že budeme mít cenu odstupňovanou se zvýhodněním těch, kteří si akci zakoupí dříve s tím, že ten kdo by zaplatil později než týden dopředu, by platil částku vyšší. Na tuto akci jsme to však nestihli takto připravit. Díky za pochopení, David

GL1 (15) napsal 16.10.2018 v 18:50

bazin - tak zadarmo bych takovou akci nečekal, z odkazu je jasné, že se platí, u 7.700 Kč je uvedeno : "ZÁKLADNÍ CENA" - to by chtělo asi trochu objasnit. Nestandardní je, cituji : .."...Neplatí se žádná kauce ani případné poškození motocyklů.."...Zrovna při takové hle akci je pravděpodobnost, že to někdo vyválí, dost vysoká. Samozřejmě, jsou pojištěni, přesto...

bazin. (-3) napsal 16.10.2018 v 15:57

Platí se něco nebo je to zdarma? Na webu mají uvedeno datum 20.10. 2018 a cenu 7700,-Kč
https://www.prijdteseprojet.cz/teambuilding/




TOPlist