yamaha_demo_tour




Royal Enfield vyhlašuje druhý ročník soutěže přestaveb, bude otevřený pro všechny modely

Royal KickStart Battle #2, tak zní oficiální název klání, v němž se mají utkat motocykly indického výrobce zajímavě přestavěné v našich luzích a hájích. Zatímco loni byla soutěž určena pouze pro jednoválce končící řady Bullet 500, nyní se můžete pustit i do Himalayanů nebo nových dvouválců Interceptor/Continental GT.

Soutěž je určena pro nové motocykly, zakoupené u oficiálního dovozce Royal Enfieldů, společnosti Vintage Garage, v období od 15. září do 18. prosince 2020. Stejně jako loni kluci z Vintage Garage neočekávají nějakou masivní účast desítek motocyklů a spíše než kvantita je bude zajímat kvalita předvedených přestaveb. Naznačují to už pravidla soutěže. Ta říkají, že každý zúčastněný získá zpět 25 % z kupní ceny motocyklu, ovšem za jednoduché podmínky, že úpravy prokazatelně přesáhnou 1,5násobek této finanční kompenzace. Čili jestli jste právě získali geniální nápad, že si pořídíte Interceptora, necháte ho u kámoše za bůra stříknout, dáte mu jiná řídítka a výfuk a shrábnete přes 40 litrů, tak jej zase pusťte k vodě. Royal KickStart Battle má být soutěž skutečných přestaveb.

A je úplně jedno, jestli ji doma spácháte sami, nebo si ji necháte někým udělat. Vlastně to můžete brát tak, že za cenu ojetého youngtimera vám jako základ poslouží nová motorka, u níž nemusíte řešit, co všechno už sežral zub času a co do ní ještě budete muset nasypat, aby motor motoroval a tlumiče tlumičovaly. O zařazení vašeho stroje do soutěže rozhoduje pořadatel a její vyhodnocení proběhne spolu s prezentací přihlášených strojů stejně jako loni v rámci akce Motosalon, která by měla proběhnout mezi 4. a 7. březnem 2021. Kromě navrácení čtvrtiny pořizovací ceny je tady ještě motivace za umístění – stroj s bronzovou medailí dostane navíc ještě 10, se stříbrnou 20 a se zlatou medailí 30 tisíc korun.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Zdenek54 přispěl 3 Kč
marafzs600 přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist