husqvarna_svartpilen_801_2




Motosluha se postará o vaší moto výbavu

Díky nápadu na narozeninový dárek a šikovným rukám vznikl zajímavý a praktický stojan na všechny věci, které před jízdou obléká většina motorkářů. Motosluha nezabere moc místa, a přitom podrží vaší helmu, rukavice, bundu, kalhoty, boty a další součásti garderóby.

Motosluhu můžete postavit jen tak na podlahu, nebo jej pověsit na stěnu - to záleží, kde bude nejlépe po ruce a zároveň nejmíň překážet. Kdo často cestuje po okruzích nebo motokrosových tratích, může ho koneckonců strčit i do dodávky.

Hlavní výhodou Motosluhy je, že všechny motověci uskladníte na relativně malém prostoru a přitom přehledně. Přilba, boty, rukavice, páteřák - to všechno navíc potřebuje po aktivní projížďce nechat větrat, a s tím konstrukce Motosluhy také počítá.

Protože se každý kus vyrábí jednotlivě na přání, můžete si vymyslet a objednat vlastní způsob uchycení, tvar a počet háčků, barvu, logo či jinou parádu - fantazii se meze nekladou. Můžete se třeba inspirovat naším motosluhou, který využíváme v redakci.

Startovací cena 2 500 korun není vzhledem ke kvalitě zpracování a praktickému využití Motosluhy nijak přemrštěná. Objednávat můžete na webu www.motosluha.cz nebo přímo na emailu ala.introch@seznam.cz, kde napíšete vaše požadavky, jak by měl motosluha vypadat.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist