yamaha_demo_tour




Motocykl 4/2015

Nejčetnější motocyklový magazín v novém. Motocykl přináší s aktuálním číslem nové rubriky, přehlednější grafiku a hodnotnější informační servis pro čtenáře. Jedná se o nejdůležitější změny v dosavadní téměř 25leté tradici českého motocyklového časopisu!

„Není to ale žádná revoluce, jde nám o jediné: aby se Motocykl lépe četl, příjemněji držel v ruce a dobře zakládal do archivu. Zkrátka aby informoval a bavil ještě více než doposud,“ vysvětluje šéfredaktor Motocyklu Martin Tománek pozadí změn.
Výsledkem je přehledná grafika, pevná obálka, lepší čitelnost a několik nových rubrik. Za všechny můžeme zmínit celoroční seriál, který nás provede kompletní renovací Jawy 350/354 z r. 1958, kde nebudou chybět konkrétní tipy a rady od koupě stroje přes kompletní repasi až po přihlášení na doklady.

Nechybí standardní rubriky, na které jste v Motocyklu zvyklí již téměř čtvrtstoletí. V tomto čísle přinášíme srovnávací test sportovních endur do 350 cm3, testy všech důležitých letošních novinek, exkluzivní rozhovor s vedoucím projektu nové Yamahy YZF-R1 a třeba praktický test deseti čističů řetězů. Připravili jsme také nový seriál Freeridetrénink o radosti z jízdy na sportovním enduru. Trenérem a spolupracovníkem redakce není nikdo jiný než jeden z nejlepších enduráků na světě Graham Jarvis.
Pro čtenáře, kteří si už delší dobu přejí servisní rubriku, jsme připravili test, kdy jsme po 50 tisících kilometrech do šroubku rozebrali Hondu Crosstourer s DCT, přesně změřili všechna opotřebení a vyčíslili náklady na servis. Nechybí ani rozhovory s předními českými závodníky nebo reportáž ze zákulisí MotoGP. To a ještě víc najdete v novém čísle, které bude na stáncích od pátku 6. 3., už ve čtvrtek jej samozřejmě budete moci koupit na našem veletržním stánku.
Motocykl jde svojí cestou – chce být věcný, fascinační a poctivě udělaný. Těšíme se na to, že se s vámi potkáme na Motosalonu.
Nový MOTOCYKL 4/2015 vychází 5. března pro veletrh Motosalon, od pátku 6. března v obvyklé prodejní síti.
• Veškeré informace také na facebook.com/motocyklonline
• Předplatné na predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky: cs.publero.com floowie.com wooky.cz
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist