globalmoto_duben_nolan




Motocykl 4/2015

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
MOTOCYKL (0) napsal 11.03.2015 v 13:54

Ahoj Marku,
díky za názor. S lepenou vazbou zatím zkušenosti nemáme. Pokud se ale objeví problémy, o kterých píšeš (s vypadáváním stránek a podobně), budeme je řešit.
Změny jsme načasovali na čtvrté číslo roku z prostého důvodu – na výstavě lze nový layout lépe komunikovat. Na zpětnou vazbu člověk nemusí čekat týdny, ale dostane ji hned. Ať už je pozitivní, nebo ne, je okamžitá, a to je pro nás důležité, protože na ni můžeme adekvátně reagovat. Těší nás, že reakce čtenářů byly pozitivní.
Jsme optimisté a tvůj názor, že všechno jde do kelu a že každá změna je jenom k horšímu, z principu nesdílíme. Lesklá obálka z nás snad „frikulíny“ ještě nedělá – a i kdyby... Motocykl neztratí nic na své odbornosti – pravidelný a relevantní informační servis je pro nás prioritou. S novým formátem si ale můžeme dovolit přidat také trochu fascinace světem dvou kol – velké a kvalitní fotografie, příběhy lidí, kteří u nás něco dokázali nebo třeba dobře udělaný seriál o renovaci. Nemusíš se bát, „prsatic“ se u nás nedočkáš – ne, že bychom proti nim něco měli, ale kluci z konkurence se jim věnují dostatečně dlouho a dobře, že by nám přišlo hloupé jim fušovat do řemesla.

Takže to vlastně vidíme podobně, buď si na nás zvykneš, nebo ne. Nic horšího se stát nemůže.

Martin
Tvé konkrétní připomínky rád uvítám na mailu tomanek@motorpresse.cz.

MaCe1971 (25) napsal 11.03.2015 v 08:44

Zdravím redakci,
rád bych napsal svůj názor na nový design časopisu. Píšete na svém webu: "Jde nám o jediné: aby se Motocykl lépe četl, příjemněji držel v ruce a dobře zakládal do archivu."
A zrovna s tímto mám největší problém - zlatý šešívaný formát, který i po několikátém použití (průběžně se k časopisu vracím i po roce) VŽDY vydržel a nerozpadal se, dobře se otvíral - držel otevřený, dobře se četl uvnitř stránek. A teď už NE! Konkurence, která používá lepenou vazbu: zrovna včera jsem si vzal jeden a když jsem ho otevřel, vypadly na mě 3 stránky. A tohle bude s Motocyklem TAKY, to si nemyslete, že ne. A to já nechci.
A také udělat změnu v průběhu rozjetého ročníku, PROČ ne už na začátku? Jak to bude vypadat v knihovničce?
A některými rubrikami a celkovou úpravou se přibližujete trendovým časopisům typu Maxim, Speed apod., Právě tohle se mi na Motocyklu líbilo, že nejste povrchní, nablýskaný časák pro frikulíny, ale normální, odborný časopis odlišující se od jiných a proto jsem si ho začal kupovat a předplatil, teď už jste zase jen jeden z mnoha. (ještě přidejte na každou druhou stránku babu a končíme hned). No mám předplatné do 5/2015, dám Vám šanci, že si na změnu zvyknu, jinak nevím. Všecko to jde do kelu...(každá změna je změna k horšímu - platí vždy a všude)

MOTOCYKL (0) napsal 07.03.2015 v 14:37

Zdravíme a díky za komentář. Červená a bílá překvapivě vypadají jako červená a bílá nejen z dálky, ale i z blízka Ale až si nové číslo skutečně přečtete, uvidíte rozdíl.

Pjercak (48) napsal 06.03.2015 v 20:18-2+1

zdalky to vypada jak Moto House... kopirujete styl




TOPlist