globalmoto_duben_nolan




Motorky a nehody

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
maddog (2) napsal 11.02.2011 v 07:06

Taky jste si všimli toho modrého koláče? "Nepřizpůsobení rychlosti dopravně techn. stavu vozovky"...to znamená štěrk, výmol, popřípadě kombinaci. Pokud by naši pani zákonodárci opravdu chtěli něco dělat s nehodovostí a ne jen prázdně buzer.vat, tak by nejdřív zametli s tou silničářskou cháskou, která s klidem šachisty kydne lopatu téru do špáry a pak to zasype kolečkama štěrku - uprostřed zatáčky, jak by se nechumelilo. Na počet dráty štípajících sevření rekta co jsem díky těmhle "kulišárnám" našich cestařů zažil, nestačí matematika prvního stupně základní školy.

MimoCZ (25) napsal 11.02.2011 v 07:03

Já jsem z článku pochopil, že za vetšinu nehod motocyklu může řidič mototocyklu. A to tím, že nepřizpůsobil rychlost.
Asi dopravně technickému stavu vozovky a povětrnostím vlivům či jak se to píše v zákonu.

Sema (20) napsal 11.02.2011 v 06:55

dopravních prostředků, ne přestupků

Sema (20) napsal 11.02.2011 v 06:54

Cituji autora:...ne vždy jsou na vině oni(motorkáři). To snad lze ze statistik nehodovosti zjistit, ne? Kolik procent nehod s účastí motocyklu bylo zaviněno jeho řidičem. Pokud vím, například v Německu zaviní většinu nehod řidiči ostatních dopravních přestupků, ne motorkáři. Zajímalo by mě, jak u to u nás...

SkidOV (6) napsal 11.02.2011 v 06:15

Mno, v pondeli me klasicky nedal na kruhovem objezdu prednost ridic osobniho vozu. Proste mi tam vjel. Jeli jsme dve masiny, a i kolega vzadu nechapal... Podarilo se mi pribrzdit natolik, abych ho minul nastesti. Ja nevim jestli jsou na vine vzdycky jen motorkari... Aut pribyva, bezohlednost a agresivita roste. Zvysovani poctu dopravnich nehod muze byt i dusledkem toho narustu aut.

Preju vsem stastny navrat domu

Předchozí
1 2 3 4 5
Následující



TOPlist