europ_asistance_2024



Balkánské mraky 2023

Trip po cestách na Balkáně.

Kapitoly článku

Dohoda byla, že pojedeme 3 nebo 4 lidi do Rumunska, tam se slezem s další partou, která nás protáhne kolem Transfagaraše a Transalpiny. A budem pokračovat do Bulharska, tam se oddělí Ládik a bude pokračovat do Istambulu. Kde se potká s částí rodiny a až se budeme ploužit z Řecka zas se připojí.

Samozřejmě u piva jsou v zimě plány reálnější než čumění na telku a nevyšlo z nich nic. Zůstali jsme s Tomem sami dva, vše další díky práci, termínu a rodinám vzalo za své, a nad společnou cestou se stahovali mraky. To jsme ještě netušili jak příznačné to bude. Tak nějak jsme koukali kam se mrkneme, koketovali jsme jen s Rumunskem atd.

Zhruba 20 dní před předschváleným termínem, jsme se poptali další spřátelené partičky, kam jedou a prý Albánie. Jen jsme na sebe kývli a začalo dohadování a balení. Termín 10 - 24.6. je ideál jedeme taky. Sice se prý musíme více orientovat na spaní na divoko, takže víc věcí sebou k jídlu. A v podstatě žádný penziony a jiný vymoženosti. Teplá sprcha max jednou za tři dny… no, uvidíme.

Dva dny (středa)před odjezdem se u nás doma roznemohla žena záhadným způsobem, že ještě v pátek nebylo jasné, co ji je. Spoustu vyšetření, krve a dalším jsem s ní objezdil a byl jsem nucen zůstat doma, neb nemohla udělat krok.

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (19x):
Motokatalog.cz


TOPlist