gbox_leden



Interphone Tour

Pokud patříte mezi motorkáře a hledáte nějaké zajímavé příslušenství, které by mohlo vaše vyjížďky obohatit, mrkněte se určitě na interkom od společnosti Cellularline Interphone Tour.

Jedná se o nový interkom s vysoce kvalitní konstrukcí z titanu a elegantním designem. Hodí se přitom zejména na dlouhé cesty, kdy vám umožní bezchybnou konverzaci s vaším parťákem a nemusíte jet několik hodin sami v tichu. Interphone Tour navíc snadno namontujete na kterýkoliv model přilby a je plně voděodolný, takže se nemusíte bát ani silného deště. Velká a snadno nahmatatelná tlačítka poté zase zaručí pohodlné ovládání základních funkcí zařízení. Nechybí však třeba ani populární ovládání hlasem, pokud nechcete pro jistotu dávat ruce z řídítek.

Interkom lze rychle spárovat s vaším smartphonem prostřednictvím Bluetooth technologie. Díky tomu jej lze použít nejen pro komunikaci mezi ostatními jezdci, ale také pro přijímání hovoru, poslech hudby, zabudovaného rádia či poslouchání pokynů z navigace. Zmiňované propojení mezi maximálně 4 jezdci přitom funguje spolehlivě až do vzdálenosti 1,5 km.

Největší výhodou tohoto nového modelu je však špičková výdrž baterie. Interphone Tour vydrží bez potíží rekordních 20 hodin nepřetržitého provozu, takže se na něj můžete spolehnout i na těch nejdelších cestách. Pravděpodobně tak budete muset zastavit dřív kvůli únavě než kvůli docházející baterce. Ta se dá navíc díky speciální Fast Charge technologii dobít velice rychle, kdy se za hodinku dostanete na 80 % kapacity baterie. Nabíjecím konektroem je přitom tradiční microUSB.

Interphone tour můžete koupit v obchodem již nyní, přičemž jeden interkom vás přijde na 6 tisíc korun. Lze ovšem pořídit rovnou také balíček dvou interkomů za 11 tisíc korun, takže hned trochu ušetříte.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist