mariano>ChinaBikerka>jste nechutní copak takový těstoviny s nějakou chutnou zeleninkou jsou stejně lepší a dokonce i zdravější než ty vaše salámy s pomletým bůh ví čím.
nedávno jsem četl, že máš čínské výrobky ráda...najednou ti kočkanátky a psíčková nevoní
...prej kočkanátky a psíčková
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Výborný koňský salám
SUPRMUF>Fenix> tak to netuším ale konina chutná dobře protože to je samý maso a žádný tlustý
ty woe, ty už jsi tu zas nebo je to jen vzácná podoba nicku???
Hele a co kuře, šnek, žába... ? ty maj taky sádlo?
Tzv. česká konina samozřejmě, jak již zaznělo, koně ani neviděla, páč koně se u nás na maso jaksi nechovají a při Velké Pardubické, která se navíc jede jen jednou za rok, se jich zas tolik nezmrzačí - takže česká konina se vyrábí z méně kvalitního hovězího masa jako jsou např. žvýkací svaly apod. Je ovšem možné, že jste někdo narazili na koninu z Polska - to konina být může, ale také nemusí, protože Polákům není radno věřit ¨
A že je uherák z osla - viděl někdo z vás v Maďarsku oslí farmu? Kdepak. Uherák se vyrábí fermentací (tedy nikoliv uzením) z vepřového masa o vyšší sušině - tedy z prasátek o něco starších, než jaká se zabíjí běžně...
Je zvlastni ze jeste fungujou.