Supermoto pro nejmenší závodníky

V letošním roce vznikl ojedinělý projekt, jehož cílem je zjednodušit vstup nových dětí do závodů Supermoto a rozšířit tak řady budoucích závodníků. Pro sezónu 2017 poskytla česká firma Kuberg k dispozici za exkluzivních podmínek 10 elektrických motorek typu CROSS. Ty jsou připraveny v modifikaci pro supermoto a budou se za stanovených podmínek zapůjčovat zájemcům na celou sezónu 2017.

Jednotlivé závody se jedou v rámci MMČR Supermoto. Cílem tohoto projektu je usnadnit dětem vstup do světa motorsportu. Během sezony je pro všechny připraveno soustředění, tréninky, závody a technická podpora. Nedílnou součástí je stabilní zázemí a dlouholeté zkušenosti největšího supermoto týmu v ČR.

Této soutěže se můžou účastnit děti ve věku od pěti až do deseti let. Můžou být úplní začátečníci nebo jezdci se zkušenostmi. Na sezonu 2017 bude jezdcům zapůjčen nový elektrický supermoto speciál českého výrobce značky Kuberg Cross.

Zvýhodněné podmínky pro zapůjčení motocyklů platí po uzavření smlouvy s firmou Malirace. Zvýhodněné podmínky pro zapůjčení motocyklů jsou podmíněny účastí jezdce na všech závodech MMČR Supermoto.

Pro více informací: Libor Machát – M: +420 608 717 275/ info@malirace.cz/ www.malirace.cz

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist